Fanny: Lyxfrukost

Godmorgon allihopa. Vaknade upp här hos Filippa med Hanna och Lisa. Sov hos kasper natten innan. Riktigt rolig kväll igår! Jag och Hanna varit iväg till Coop och nu är det lyxfrukost á la Hanna och Fanny på G. Vi hörs :)

Glenn: Making some magic!!

är hemma hos filippa nu medans glenn lagar tacos.. eller ja jag (lisa) och fanny går mest runt och fixar musiken :pP Men världens godaste tacos på G sååå varför stå här o hänga ?! Hoppas ni har en bra lördagkväll så hörs vi senare!! Bilder kommer förmodligen upp imorgon eller något, pussss från gleenn + wilmsan ;*

Lisa: Sometimes all doors maybe closed for you, but remember.. They aren't locked

somnade ändå rätt tidigt igår och nu har jag precis vaknat oså.. Är själv hemma ett antal timmar sen drar vi några stycken hem till filippa och är där hela kvällen osv. Så nu är dee oth som rullar påå skärmen men har ingenting mer att säga så ska dra nu hejddååå 

Filippa: living life

Har inte bloggat på ett långt tag men jag har helt enkelt inte haft något att skriva om och så har jag väl varit lite lat också. Vi hade biologiprov igår och det gick sämst, usch vad dåligt det gick asså! Idag ska glenn hem till mig och vi ska typ göra tacos och ha grymt kul. Nu ska jag väl sätta på mig lite kläder och sen ska jag göra någonting. 

Glenn

Vi är med och tävlar om att bli veckan blogg. På Moas  finfina blogg! Kika in där du också! 

Lisa: I Don't Exercise To Be Healthy. I Exercise To Look Sexy As Fuck, Naked'

plugggade faktiskt med ebba idag men fattar fortfarande ingenting så jag ger upp och hoppas på de bästa.. Lifes still goes on typ. Var med på idrotten och sprang sönder knät känns de som :(( Så vi får se hur jag gör med dedär amputerar typ bort benen snart ;) Men var iaf ner på tjejkvällen nere på stan vilket inte var någonting alls.. Men har inget mer att säga, fredag imorgon skaa sova hela lördagen sen, väl behövligt !! Godnatt :)

Filippa: die in your arms

Borde egentligen plugga biologi men vad gör jag sätter mig vid datorn, som vanligt. Plugga är så tråkigt, tänk om det kunde vara roligt, då kanske jag skulle plugga lika mycket som jag sitter vid datorn. Nu ska jag iallafall försöka plugga och sen dra på träning. 

Hanna:26:e september

Har inte bloggat på huuuuuuur länge som helst men har inte haft någon lust och ork ;P Gick i skolan till halv 4 och sen drog jag hem och nu sitter jag här och pluggar på biologi-provet som vi har till Fredag ;) Senare ikväll ska jag till min farmor och käka middag. puss :*

Glenn: tack !

vi måste bara tacka våran vän alice som har ändrat på våran design. HÄÄÄÄÄÄÄÄR har ni en fet länk till hennes blogg.

Filippa: both of us

Efter en lång dag ska jag lägga mig, duktig jag är och lägger mig tidigt. Har inte gjort så mycket idag egentligen vart i skolan och hos mormor och morfar och firat min mormor. Jag tycker det alltid är så mysigt att vara hemma hos dom. Nu ska jag iallafall lägga mig godnatt.
random bild från idag.

Lucila: Svenska Hollywood Fruar

ååå, är så taggad till SHF,  ca 2 timmar kvar!! Idag ska Isabel ha sin baby shower och Gunilla är inte bjuden! hah fu biatch! Ne men jag gillar verkligen inte henne!! 
Här har ni ett liten smygtitt inför ikväll!
 
 
 

Lucila: Lyxmiddag

hej! längesen sorry.. 
Skolan gick bra, slutade halv 3 eftersom lärarna skulle ha nån kursgrej. På hk skulle vi få laga mat/ baka vad vi ville! Det ända de sa var att ingredienserna inte skulle vara så dyra och att varmrätten skulle innehålla köttfärs. 
Så vi gjorde vitlöksbröd, en sallad (tomat, mozzarellaost och basilika), canneloni (typ som lasagne fast de här "plattorna" var runda med hål i mitten) och till efterrätt hallonpaj! 
skoja inte om att man var mätt efter det! och halva gruppen skulle springa 3,5 km i skogen.. stackarna....
 

Lisa: Some People Are So Poor, All They Have Is Money'

slutade halv 11 igår, 3 inställda så vi klagade inte.. Vi drog till donken och satte oss där ett tag sen drog vi till hm och gick där i 89745 år och sen så drog vi hem till fanny och var där sen drog jag hem till ebba o kollade på x factor :)) Nu har viii syslöjd med majsan så hejdååå :D 

Fanny: One Direction till Sverige


Glenn: Bilder från lördagen



Glenn: Nyare och fulare header ;)

Nuuuu har vi fått en ny header eller ja våran fina vän wilma som inte har något liv utan sitter o gör collage på oss och allting men vi älskar lillen för de! ;) Bara fär de måste jag lägga upp en bild på henne!! 

Filippa: inspiration från min tumblr


Lisa: Old Enough To Know Better But Young Enough To Don't Give A Shit' - Drake

Somsagt sååå var det match idag mot bk30 ååååh vad vi piska på dom i första synd att vi inte vann :(( Men ska inte vara den 305:e människan som bloggar om deee.. Men baba väckte mig vid halv 12,12 eller nåå(jag som sagt att jag ska börja gå upp tidigt) men sen gjorde jag inget förns matchen, sen hem äta sen drog jag till ebbo och kolla x-factor o lite sååånt och nu är jag hemma o ska sova typ haha godnatt :)
- finns inte så mycket att säga om detta... 

Filippa: nobody knows

Spelat dm match idag med mitt kära gamla lag, dock förlorade vi och åker ut från dm så det här var våran sista match tillsammans. Nu är det "bara" 40 dagar kvar till london sista grejen med laget, fyfan vad kul det ska bli!  Nu ska jag typ vänta på att X-faktor börjar och sen efter det ska jag nog lägga mig för jag är så fruktansvärt trött så det är nog bäst så att jag blir pigg till skolan imorgon. Ni får ha det bra och godnatt nu eftersom jag inte kommer skriva nå mer.

Fanny: Live while we´re young

Tänkte dela med mig av One Direction´s nya låt "Live while we´re young" Enjoy ;)
 

Fanny: Modevisning

Ikväll har jag och Lucila gått modeller på nån sak och sen så träffades hela glenn hemma hos mig och snackade och dunkade musik osv. Hade även match idag som vi inte ens behöver kommentera haha. Nu sover Hanna och Filippa kvar här och imorgon har vi DM-match, TAGGA!!! :)
 

Ebba: So much life in the city, you won't believe Been awake for some days now, no time to sleep If your heart is a pillow, this love's the bed Tell me what is the music, inside my head

Igår så vaknade jag hemma hos moa ganska tidigt sen tog vid tåget till örebro med några och shoppade,hittade inte något fint haha, sen kom vi hem runt halv sex :-)) lite senare kom alexa hem till mig, vi gjorde inte så mycket snackade mest och myste osv sen skjutsade mamma ut mig,alexa och adam hem till fannyjohansen och där var vi med henne,michelle och jonte vi kollade på filmm huhu sen åkte vi hem runt halv 11 :-)))))BOKADE också konsert  med  moooa persson 19 november igloben ska se chrisborwn kommer bli bässssssst !!!

Lisa: Somtimes Things Need To Get Worse Befor It Can Be Any Better'

hola hola blogg, vaknade precis och vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska egentligen åka och fira lillkusinen och sen dra direkt därifrån och fira mormor men sen är de nå bitch-slap här i lille staden där alla ska gå på så de kan jag ju inte missaa så vi får e hur jag hör. Och på något sätt har jag lyckats tagit bort våran header, hehe sååå vi försöker fixa de men de går inte så braaa. HAhaha den kommer nog tillbaks inom kort! ;)

Filippa: wish you were here

Lisa har varit här hela kvällen. Vi gjorde inte så mycket, gick ut en sväng i regnet och checka på tv. Sånna kvällar är också sköna. Imorgon kliver jag upp halv åtta eftersom vi ska vara i ullvihallen kvart över åtta, åh som jag kommer se ut. Bör gå och lägga mig snart, ska väl titta på nå avsnitt av oth. Godnatt.
 

Fanny: Erikslund

Har varit på erikslund idag med mamma, lillasyster och Kasper. Blev en ny militärgrön jacka och ett par dr. Martens kängor. Gaaaah dör så snygga var dom. ;p Nu ska jag iaf iväg med Lucila och träna inför imorgon och ni vill inte veta vad vi ska göra.... Sen ska jag vidare och fira mina sötnosar som fyllt 13 hela år! :)


Lisa: Life's A Bitch.. But One That You Can't Slap'

wilmaaaa sover här ikväll och är fullt upptagen med att tjocka i mig för mycket godis och kladdkaka o annat gott (juste tjejer jag bröt godislöftet efter två dagar, hehe åt inget igår iaf haha!!) sååå har ingenting att säga med än att vi tröstäter efter dagens träning, haha hejdååå så länge ;)

Filippa: we or you and me

Som ni kanske märker så har jag helt tappat blogglusten, försöker skriva varje kväll men det slutar med att jag skriver en rad och funderar på vad jag mer kan skriva och sen kommer jag inte på. Ska iallafall försöka skriva ett inlägg nu. 
 
Idag har jag först bara gått i skolan som vanligt och sen träffa jag Hanna och Lisa. Nu har jag varit hemma ett bra tag och ska snart lägga mig, trött tjej här. Godnatt, ska bli bättre på att blogga.

Ebba-Saying “How can you be sad when people have it so much worse than you”, is as ridiculous as “How can you be happy when people have it so much better than you.''

Kom nyss hem från fagersta kollat på min systers match och dom vann med 3-2 :k jag kan inte blogga vetinet vad jag ska skriva godnatt hejdå :DDDDDDDDDDDD
 
happy face<33333

Glenn: Bloglovin

Nu har vi äntligen skaffat blogloving sååååå följ oss så följer vi tillbaka! :D

Lisa: plugg,plugg,plugggggg

Låter som jag pluggar hela tiden men de skulle faktiskt vara något jag önskar... Itslearning funkar inte heller så jag kan inte ladda hem skiten jag har prov på imorgon BRADÄÄÄÄR ?! Inte får jag träna fotboll idag heller fööööör då kommer jag inte kunna gå på ett bra tag så inte av de heller :( Annars då? Dryga lektioner idag men de rullade på rätt ok ändå och filippa den intelängrefjortisen fyller år idag så stort grattis till henne ! 
 
- emo:t och födelsedagsbarnet själv !!

Filippa: tumblr länkar

om ni som oss har tumblr så kan ni ju checka in våra.
 
http://filippafager.tumblr.com/
http://lisaburen.tumblr.com/
http://hannaoster.tumblr.com/
http://fannyalmersson.tumblr.com/
 
tror det bara är vi som har, ta en titt på dom och följ oss :)

Lisa: Drar ner på träning


JAAAAAA ni läste rätt jag är typ såhär rghieghirkruahgreugaieurglaeiryglaieurg glad! Får säkert inte va med på hela träningen men dom säger att jag får spela på min egen smärta så nu ska mycket till att jag ska vika mig för smärtan!! Ska bli underbart att träna med älskade 97:orna :--) men ska iaf dra nu eller snart måste packa o allt så hörs vi :)

Fanny: Before i die i will...











Lucila: Ledarutbildning

Sitter utanför SO:n nu.. Jag har inte bloggat på hela helgen eftersom jag vart i Nacka. Hade tränarutbildning och jag klarade provet!! as skönt.. väldigt svårt men jag klarade :)) wohoooo 
denn CHEER kurs check!!  
 
 
- jag och linn i Hudiksvall när vi var på tävling

Filippa och Fanny: finfina bilder





Hanna:snygga tjejer


Hanna:Höst inspiration


Hanna:16:e september

Jag vakna ganska tidigt och åt lite frukost. Efter det så plugga jag typ hur länge som helst, käka mat och sen drog jag ner på hemköp med fanny. Sen kom kappe och vi drog till kb-hallen och träffa ebba, lisa och wilma där och så tittade vi på när filippa spela innebandy match ;) Nu har jag pluggat ännu mer och är precis färdig, så det har varit ganska lung söndag med mycket pluggXD Ha en fortsatt trevilg kväll :*

Filippa: firar mig

Firar mig nu hemma hos pappa. Farmor och Farfar är här så jag ska skriva det här väldigt fort. 
 
Ikväll drar jag ut med Lisa och Hanna och kanske någon annan vet inte riktigt faktiskt. Ska någonstans och käka och sen ska vi väl göra någonting. Firar mig hos mamma imorgon och då ska jag också spela två matcher. En fotbolls och en innebandymatch. Men nu ska jag dra ner. För er som inte vet föresten så fyller jag på tisdag :)

Lisa: Can't You Just See, That You Belong With Me'

ebba lämnade mig för inte allt så länge sen, vi var förbi hm och sen har vi mest bara setat och fulat oss häääär på mitt place haha. Har sovigt rätt bra ändå om man räknar bort lite saker (:PPPP) men är ändå skittrött sååå de känns ju rätt ovärt att försöka sova en massa. Ska iaf krypa ner i sängen och kollaaa på bästa oth ;) byeeeeee
skullllleeee lägga uppp en bild på mig o ebbo men blogg.se dampar 

Hanna:Inspiration


Filippa: random inspiration









Lisa: I'm Just Going To Let It Be, Take It As It Comes, And Watch It As It Leaves'

tränade med 98:orna idag gick bätte än förväntan men pallade ändå inte va med hela träning så de är väl som de är.. Blir ledsen när jag inte kan va med på träningarna men jag blir mer ledsen om jag inte får träna alls såå de är väl som de är, behöver verkligen få spela fotboll nu. Men ska ner och duscha ska försöka skriva sen!  
-  snyggg tjej just nu, eller aa... 

Lucila: my heart stops when you look at me

tjeena snyggingar hur äre? här är allt fintint! igår grillade vi, ååå så gott!! inte alltid man grillar på en tisdag :pp eller joo vi.... hahah vi grillar typ hela tiden, ni vet vi är argentinareeeee haha. Idag var vi i v-ås en snabbis och nu sitter jag här och ska plugga 
 
 
min fina pappa, när vi var i USA

Ebba- Be so chill that when somebody talks shit about you, no one believes them.

Som lisa skrev så hade vi tema dag idag, filmen vi såg var faktiskt riktigt bra 'American history x'. efter skolan drog jag hem till moa sen kom mamma och pappa och hämtade mej så åkte vi och köpte lite grejer och nu sitter jag i mitt rum och kollar paradise hotel och skriver med bästa pusssssssssss
bjuder på en bild frååån skolan haha seriös

Lisa: If You Didn't See It With Your Own Eyes Or Hear With Your Own Ears. Don't Make It Up With Your Small Mind And Share It With Your Big Mouth'


Temadag i skolan idag, började kl 9 och då kolla vi på någon film sen snackade vi lite om den och så slutade vi halv 2. Då drog jag och några tjejer hem till hanna o snacka massa skit ;) skulle också kolla på någon film men så blev det inte. Ska förmodligen träna fotboll 3 gånger nästa vecka sen också och lira en match :D:D hoppas jag kommer överleva den smärtan sen ;s :(( men de är smällar man fåt ta! Nu ska jag dra, byeeeee  
- HAHA bild sen 2år sen, förstaaa bilderna på hannas dator ;)

Filippa: färgat håret

Sovmorgon och temadag imorgon, sååååå skönt. Ska typ titta på någon film och diskutera den sen typ. Slutar vid halv två så det känns riktigt skönt. 
 
Idag har jag färgat mitt hår och klippte. Har inte klippt det något typ men färgen är helt olik. Det är typ mörkbrunt med ljusa slingor, men också ljusare brunt på vissa ställen. Trivs iallafall i det men det känns lite konstigt nu när man inte har vant sig så.
Sådär ser det typ ut, gör sig  mycke konstigare på bild men ska försöka hitta min kamera så jag kan ta bilder. Godnatt nu iallafall.

Filippa: bara för att

weheartit 

Filippa: Musik

FUL BILD MENMEN 
Första lektionen avklarad, och nu ska vi ha musik. Ska skriva om Jazz, tråkigt men jag står ut. Nu ska jag bara plugga lite spanska. 

Filippa: Love me for me

Känner att jag inte alls har något att blogga om men ska försöka skriva ett inlägg ändå. Dagen har bestått av en massa skratt. Men nu är det slut på det för nu är det plugga som gäller, otaggad som f*n men det är bara att göra. Ska sätta på lite musik och försöka plugga. Träning ikväll, yey !

Lucila: Inställd lektion

heeeej :) 
sitter i studiehallen för vi har inställd kemi och fetaste håltimmen.. egentligen måste jag plugga men det är inget jag känner för just nu.
  

Lisa: So Trueeeee'


Lisa: We Both Need To Wake Up Maybe If We Face Up To This We Can Make It Through This'

ebba drog nyss iväg hon va här och kollade på the devil inside en rätt bra skräck! Vet inte varför skräckfilmer är de ända som rullar på datorn nu för men bra är de så. Tillbaka till paradiset skolan imorgon, längtar (!!) sen lär jag träna efter annars blir de väl aldrig av. Ska försöka hålla för om två veckor är de träning men bästaste laget och DM match sååå då tänker jag skita i allt o ta konsekvenserna för jag ska fan vara med då!! Men de tar jag då, hejdååå :)

Fanny: Matcher

På väg till Fanny J efter att ha spelat match. Vinst med 2-0 mot Arboga och riktigt kul vare. Igår vare match mot gideonsberg och då slutade matchen 4-4 efter att vi vänt ett underläge med 4-1. En grym andra halvlek, sen på kvällen var vi hos mig och firade Filippa och badade ute och grejer med massa folk. Askul :)


Ebba: Treat your girl like a queen and she'll never leave you. Lie to her once and she'll never believe you

Gickkk uppp fett tidigt idag för att jag skulle döma poolspel med lisa. Gick faktiskt rätt bra förutom dom läskiga föräldrarna på sidan haha, sen drog jag hem och duscha sen ikväll va vi hemma hos fanny med några och firade filippa som fyller 15 om 10 dagar och grejer. Nu ska jag och lisa sova :DDDDDDDDDDDDDD
puss puss filippa ;-) 

Filippa: grym kväll !

Mina underbara vänner hade överraskningsfest för mig idag, så jävla underbara ! Jag fyller ju om 10 dagar så jag fatta inte ett skit. Har iallafall haft en as rolig kväll med en massa garv. Vet faktiskt inte om någon tog nå bilder, får väl hoppas att någon tog nå foto. 
 
Nu ska jag iallafall titta lite bloggar och bara chilla, söndag imorgon och jag ska upp runt halv 10 eftersom jag har samling för innebandy match vid halv 11. Godnatt nu !

Lisa: Making some money bitches

som filippa skrev så kolla vi på friday the 13th igår var inte så jättebra men den dög helt klart. Men nu anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag och ebba ska snart iväg och dömma några matcher och tjäna lite egna stålar ;) Andra gången vi dömmer så vi får se hur det går !! Haha wish me luck !! byeeeeee 

Filippa: jag kommer inte på någon rubrik

Har tittat på fredag den 13:onde med Ebba och Lisa ikväll. Ganska bra och läskig. Nu ska jag väl bara ta det lugnt och titta lite på Oth. Är faktiskt riktigt trött så ska väl lägga mig snart. Har ni haft en bra fredagskväll ? 
Nu ska jag titta på oth och lite youtube videos så skriver imorgon. Godnatt !

Lucila: 7 september 2012

Livet rullar på som vanligt. Hade också prov idag, fast jag hade kemiprov (eftersom jag inte är i samma grupp som de andra). Pluggat hela den här veckan så nu hoppas jag tamefan på att det gick bra!! men tyvärr så kändes det inte så bra, eller sådär...  Sprang upp och ner i teknikbacken, haft ont i huvet hela dagen och kände imorse att jag var lite förkyld.. och nu håller jag på att döö... huvudvärk och fadderullan-hej 
ska duscha sen dra till donken.. bye  
 
 
 
- bjuder en bild på big och min fina vän Ida när vi var i Paris

Lisa: I Can't Love You More Than This'

skulle plugga än massa idag hade jag bestämt mig för men sen skulle mamma och pappa till farmor så helt plötsligt var det jätteintresant !! ;) Har också pissont i knät vilket jag inte vill säga till föräldrarna men de kommer väl fram snart ändå... Och mamma åker till italien imorgon med jobbet :( Inte lite avundsjuk blekfis hääär !! Ska inte tjata ut er på mitt snack, ska iaf döda filippa som la upp klassfotot på bloggen hahaa, godnatt 
- bjuder på'n 

Hanna:6:e september

Som ni märker så har vi biologiprov imorgon ;) Kom hem från skolan och plugga, tog ett bad och sen pulgga, åt mat och sen plugga, tittade på tv och sen plugga jag. Typ så har hela min eftermiddag sett ut :P Och nu sitter jag här och pluggar och ska gå och lägga mig snart så att jag överlever ännu en till skoldag ;) Lite tråkigt inlägg men har faktiskt inte så mycket att skriva om nu, puss :*

Filippa: Imagine

JAG ORKAR INTE PLUGGA, TA OCH DÖ BIOLOGIBOKEN ! Där fick ni precis ta del av en av alla dom tankar som är i mitt huvud hela tiden. Nu ska jag helt skita i det ett litet tag och göra något annat så får jag plugga senare. Tar på musik och ska bara chilla. Nu ska ni få "njuta" av vårat skolfoto (Om ni inte redan vet de så går inte Ebba i våran klass)

Lisa: Life's A Bitch, Cause If It Was A Slut.. It'd Be Easy'

sitter hemma i min loneliness har kollar på film. Har fortfarande ont i halsen och låter forfarande som en kråka är nerkörd i halsen på mig så de blir ingen träning för mig idag heller.. Så ännu mer tid att plugga?! Eller jaa kanske ännu mer tid för att kolla på älskade one tree hill ! Måste plugga lite iaf, prov imorgon och kan inte specielt mycket såå bara o sätta igång. Vi får hoppas att dom andra lata flickorna bloggar lite så får ni nå vettigare o läsa, pusssålänge 

Fanny: In the school

Vet att jag inte har bloggat på länge men har fullt upp med fotboll och skolan och allt. Nu sitter jag iaf i skolan och ikväll är det fotbollsträning precis som igår. Tränade tre och en halv timme igår först fotboll en och en halv och sen dans två timmar. Nu börjar vi snart pusspuss :*


Filippa: safe and sound

Mår mycket bättre nu och klarar att gå till skolan imorgon. Har nyss ätit och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Har pluggat lite idag, får plugga mycket imorgon istället. Nu är jag faktiskt sugen på att gå till skolan, haha låter konstigt men det är verkligen inte kul att vara sjuk.

Filippa: sjuk

Kände redan igår att jag höll på att bli sjuk och så blev det också. Har ont i halsen och förskyld men ska försöka bli frisk till imorgon och gå till skolan då. Nu ska jag äta och sen ska jag väl spendera dagen med att titta på serier. Ha det bra idag.

Filippa: 030912

Drar till Lisa och kollar film. Egentligen skulle jag behöva plugga men får göra det imorgon istället. Spanskan kan jag ganska bra och vi har ju tid imorgon att plugga också så det är lungt. Ska ta på mig ett skönare kläder sen cyklar jag till Lucila och sen cyklar vi vidare till Lisa. Kommer väl hem runt halv tio eller nå. Ha en bra kväll.

Lisa: If You Want Something In Your Life That You Never Had. You'll Have To Do Something You Never Done'

varit ifrån bloggen länge nu men de behövde jag nog. Allt har varit så mycket svårare den sista tiden.. Känns som man ser allting helt annorlunda nu och ja vet inte om de är bra eller dåligt haha. men jag har fööör underbara människor runt om mig för att inte klara dehär så de går sakta men säkert((fan va gay)). Har iaf glosor tills imorgon vilket jag kanske lär börja på snart men ska hem till ebbisen först så vi får se om de blir nå :/ kollar nog på film med några tjejer ikväll sen, hoppas ni haft de braa ;)

Filippa: someday I will be strong

Har läst 21 sidor i biologin och nu håller jag på att pluggar lite spanska. Bör gå och lägga mig nu, för imorgon är det ju skola. Tiden går för fort, helgen började just ju haha eller tydligen inte. Nu ska jag lägga mig annars kommer jag vara döööööd i skolan så godnatt.
En ganska gammal bild på Mig, Lisa, Hanna, Lucila och Alice från när Hanna fyllde år.

Filippa: I am me

Ingen har bloggat på hela dagen och helt ärligt har inte jag någonting att blogga om heller. Har bara tagit det lugnt idag och slappat. Var en sväng till ica och köpte godis och sen var jag hem till farmor och farfar, mer har jag inte gjort. Nu ska jag ta mig i kragen och plugga som jag egentligen skulle ha gjort mycket tidigare men jag har inte orkat. Biologi och spanska står på schemat och kanske lite engelska också det får vi se hur mycket jag orkar. Ses när jag orkar skriva.

Filippa: första september

Tiden går för fort ! Sommaren är inte kvar längre, känns förjävligt. Nu är det exakt 18 dagar tills jag fyller 15 bast, känns stort. Ska försöka njuta av den tiden jag har kvar som 14 och ha så kul som möjligt, för fjorton är ju ändå fjortistiden right ? haha. Nej det ända jag egentligen ville säga att allt går förjävligt (förlåt för mitt språk) fort. Om en minut är det 2:a september och söndag. Nu ska jag snart sova och måste publicera det här inom 1 minut. Så godnatt!

Hanna:1:a September!

Gud vad tiden går fort!Redan september liksom :) Bloggade inget igår, gick i skolan till typ halv 3 gick hem och städa lite, sen kom mamma och pappa hem och vi käkade kräftor. Sen slappade jag i soffan och däckade kl 10!Så därför blogga jag inget men lägger upp nu vad jag köpte i torsdags:)
Den här långkänningen från GinaTricot :) Och så köpte jag en vanlig grå t-shirt(hittar ingen bild på den på internet och blir så sjukt dålig bildkvalitet när jag tar kort så man ser inte ett piss så orkar inte lägga upp bild på den :P)

en fråga

Hur gammal är du som läser ?

  • under
  • 11-12
  • 13-14
  • 15-16
  • 17-18
  • 19-20
  • över

Freeblogpolls

More polls: snabblånnu

 

 
Skulle vara roligt om ni kunde svara. 

Filippa: zonträning och godmorgon

Zon träningen igår gick faktiskt bra eller iallafall bättre än förra gången. Det var ganska några där så man fick spela mycket vilket var kul och man kom in mer i spelet.
 
Godmorgon föresten. Vaknade riktigt tidigt idag vid nio, men det är väl bra. Nu ska jag gå ner och ta lite frukost för min mage börjar kurra. 

RSS 2.0