Filippa: friday

Äntligen slut på veckan, som jag har lägtat. Drar på zon träning idag igen vilket jag inte ser fram emot så mycket eftersom det känns som om jag snart kommer somna, men jag ska göra mitt bästa för det är allt man kan göra. Drar iallafall dit vid 6 någonting så nu ska jag bara chilla och titta lite på OTH. Hoppas ni får en jätte bra fredag.

Lucila: kamratstödjarutbildning

tjaa! haft kamratstödjarutbildning igår och idag. Rätt skönt, inte alls långa dagar heller och så gör vi inte så mycket förutom att leka typ ;p  Slutade för en halvtimme sen och de andra mupparna går några timmar till!! hhaah 
 Har precis satt på mig mjukiskläder och ska göra iordning en varmchoklad sen sätta på en film! myspys! ikväll kommer några friends hit och ska kolla på film och käka massor med gott!! 
 
 
 
- bild från i sommras när dessa brudar var här och käkade 

Filippa: färg på håret

Jag har beställt frisör tid den 11 september för jag ska färga håret, är sugen på att göra någon kul förändring med mitt hår som jag gjorde när jag färga rött. Är lite inne på ombre, vad tror ni om de ? Antingen kommer jag färga de eller så kommer det bli ljusbrunt/mörkblont. 

ska jag färga ombre eller ljusbrunt/mörkblont ?

  • ombre
  • ljusbrunt/mörkblont
  • tycker du ska färga... (skriv i en kommentar)

Freeblogpolls

More polls: snabbIännu.se


Hanna:30e augusti

Idag gick jag i skolan som vanligt men slutade redan kl ett :) Sen drog jag, Julia(kusin) och hennes kompis Mimi till Västerås. Det var asroligt, först stannade bilen helt random när Julia skulle vända och vi fick typ panik, men som tur va starta den. Sen åkte vi till Erikslund och gick runt och titta, och så åt jag sushi för första gången och det var helt okej. Som tur var så fick jag med mig två saker med mig hem som jag ska visa imorgon. Nu ska jag ta och sova så jag orkar gå till skolan imorgon, Godnatt :*

Länkbyte 1

Vi gör nu vårat första länkbyte med snyggingen alice, tryck bara på bilden för att komma till hennes awesome blogg !

Filippa: säsongs avslutning av pll

Såg nyss det säsongs avslutningen av pretty little liars och OMG säger jag bara, ja alla ni som har sett de fattar ju. Synd bara att det är slut nu eller ett uppe håll på några månader, kommer bara ett halloween avsnitt emellan. 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig så godnatt.

Hanna:...

Nu sitter jag på mitt rum och ska snart gå och lägga mig. Gick i skolan till halv fyra, sen vaccinerade jag mig och efter det drog jag ner på stan för skulle titta på en ny cykel eftersom min blev snodd igår ;) Sen laga mamma och jag mat och efter det så har vi setat och titta på film. Godnatt

Filippa: dissar hösten

Många skriver på sina bloggar att dom är taggade inför hösten, själv är jag helt otaggad. Vill att det ska vara sommar minst en månad och vill ha sommarlov igen. Har blivit sjukt trött efter skolan och vill bara sova, hur ska jag orka med att plugga läxor efter skolan. Tur är det iallafall att vi inte har fått nå läxor typ. Nog om det här, drar iväg på träning vid sju kvart i sju, hoppas det här blir en bra träning. Nu ska jag titta på nå avsnitt av oth och sen drar jag typ iväg. 

Hanna: Tävling

Jag är med och tävlar på den här bloggen, om den här bh:n, var med du också. 

Filippa: fix a heart

Idag var det skolfoto som sagt. Får väl se hur det blev. Tydligen skulle vi inte ta ensam foto för de ska vi tydligen göra nästa vecka känns fett onödigt. Nu ska jag typ välja outfit till imorgon och samtidigt titta på ung och bortkämd. 
Här får ni en fin bild på mig och alice från idag. 

Fanny: Blekt håret

Nu är jag blondin igen... Eller inte helt blond, vågade inte ta risken att det skulle bli orange så satsar på att ta lite i taget. Har varit ute med båten i helgen efter att ha varit på Volvo och sjungit och sen köpingsmässan. Riktigt kul faktiskt. Nu ska jag lära mig 46 spanska glosor... yey... Hare gött människor :*


Filippa: innebandy

Drar snart iväg på innebandy träning, ska faktiskt bli rätt kul. Idag har jag varit med Hanna och pluggat lite på spanska och bilden. 
 
Imorgon har vi skolfoto och det suger, haha ser alltid ut som en apa men jag orkar inte bry mig. Nu måste jag iallafall dra så vi hörs väl ikväll.

ebba: slöjd

sitter på syslöjden i skolan och avlider........vet inte vad jag ska skriva haha kommer inte på någonting men igår var jag i örebro med familjen sen runt nio började jag kolla på en film med lisa skit bra var den har aldrig skrattat så mycket haha allt jag hade och säga typpppppp

Filippa: pyssel

Detta har jag pysslat med hela kvällen, tog sin lilla tid men det var värt de. Inspirationen tog jag från våran kompis alice tryck på hennes hennes namn så kommer ni till hennes blogg. Nu hade jag tänkt att läsa lite bloggar sen sova eftersom klockan börjar bli mycket. 

Filippa: hemma pizza

Har typ tittat på oth hela dagen och det ska jag fortsätta med. Nu står en hemma gjord pizza i ugnen som jag snart ska ta ut och käka. Måste också åka över till pappa och hämta mitt smink och lite andra saker. Nu är den klar så jag ska hämta den nu.

Filippa: igår och idag

Var hos Lisa med Ebba och Lucila typ hela dagen igår så därför kom det inge inlägg av mig. Först var vi på mässan med en massa och efter det drog vi till Lisa och stanna där hela dagen. Vid åtta drog vi ut och käka pizza och sen titta vi på film och snacka typ.
 
Idag tror jag att jag bara ska dra till mormor och morfar eller farmor och farfar får se och så ska jag ha lite hemma spa som jag alltid har på söndagar. Nu ska jag titta på one tree hill, har börjat om på den serien bara för den är så sjukt bra !

Lisa: ...

har inte så mycker mer att säga... kommer nog inte blogga på ett tag^^

Filippa: zon

Drar på zon träning ikväll så kommer inte hem förens vid halv tio och då får vi se om jag drar till Hanna eftersom dom andra kommer att vara där men det får vi helt enkelt se. Nu ska jag äta lite och sen byta om så får vi hoppas att någon uppdaterar här. 

Fanny: Köpingsmässan

Har precis kommit hem nu. Har varit nere på Köpingsmässan och sjungit. Ikväll ska jag träffa några av tjejerna och äta och sen ska vi hem till Hanna. Var hos Kasper igår och sen rensade jag alla mina träningskläder och snodde ett par sjukt snygga jeans av mamsen.


Lisa: When I'm Talk To You I Fall In love, Over And Over Again'

Slapp spanskan och matten idag för lärarna skulle på någont utbildning. Drog hem och bytte om o allt sen drog jag till slottspraktiken å träna lite.. Körde aldeles för hårt såå vi får se hur jag mår imorgon :/ hehe, de som har gått så braaaa nu. Men that's life, ska sätta på mig lite kläder och ta med mig far o åka hem till ebbisen o va där lite snabbt, hejdååååå :) 

Filippa: stars

Sitter just nu och tittar på gamla robinsson avsnittet, sen ska jag titta på det nya ikväll. Bara fredagen kvar och sen helg känns riktigt najs. Jag orkar verkligen inte blogga när jag är i skolan för då händer det ändå ingenting så det vill ni inte ha så ni får nöja er med kvällsinlägg helt enkelt. Nu ska jag titta hejdå.
random gif som jag gjorde någongång.

Filippa: Remember the good things and try to forget everything bad

Har varit med Lisa efter skolan och vid sex kom Hanna och då bakade vi kladdkakemuffins. Super goda vart dom. Har också tagit spruta idag. Gjorde inte så ont faktiskt gick snabbt över, men hoppade träningen ändå för det skulle vara läskigt att få en takling och så har vi ju zon på fredag och sånt så jag vill vara bra till då istället. Nu ska jag titta på något program, kom just på att robinsson redan har börjat får titta på det på datan istället.

Lisa: One Of My Biggest Fears Is Watching The Person I Love, Love Someone Else'

slutade tididagre idag för sista lektionen va inställd. Men har inte gjort så mycket idag, pappa kom hem från kina och sen kollade jag nyss på svenska hollywoodfruar, bästa programmet !?!! Meeen har egentligen ingenting o säga ville bara skriva ett inlägg .... Men de är bara tisdag idag o jag vill typ spy på skolan o vi har bara börjat efter sommarlovet. Jag får väl försöka överleva dehär ocksååå, godnatt!

Filippa: Robinsson och Eva och Adam

Nu tittar jag på robinsson igen men nu går det på tv. I reklamerna tittar jag på eva och adam. Går nog och lägger mig vid tio idag, måste få mycket sömn inatt, annars kommer jag vara som en död säck imorgon, haha typ som jag har varit alla andra dagar. Nej nu är det reklam så jag ska titta på eva och adam, hejdå och godnatt.

Filippa: Robinsson

Kom hem från skolan cirka två och sen dess har jag bara chillat. Nu tittar jag på robinsson från igår, missa ju det eftersom jag hade träning. Får se när jag drar till pappa för det är ju han jag ska vara hos nu, men när jag drar hem efter skolan drar jag hem till mamma. Nu börjar det så jag ska titta, bye.

Lisa: That life wouldn't be worth living, because you're the one I couldn't live without'

Var ner på slottspraktiken som numera är en standard för mig, buhuuu ;( 3 gånger i veckan borde jag vara där (för då K A N S K E de blir lite bättre) orkar inte mycket mer skit med knät längre att jag inte bara satsar på att gå upp en 100 kg va med i biggest loser o vinna en jäkla massa pengar?!? Tanken slår mig rätt ofta :PppP Men vad kan jag säga annars.. skolan är värre än någonsin o de är bara första dagen o nu har jag setat o lyssnat på samma låt en 10 gånger snart, ååh love life typ :DD haha nej men godnatt!  
- inte från idag 

Fanny: Satsar på blondie

Hejsan svejsan! Första riktiga skoladagen idag. Helt okej men nu är allt igång igen och man har redan prov inplanerade... Efter skolan drog jag ner på stan en sväng med mammsen, syster och bror. Sedan kom Kasper hit ett tag och nu sitter jag i soffan och latar mig och funderar på att ta fram lite godis ;). Har även bokat tid hos frisörn på måndag. Jag ska ta och bli blond. Vet inte riktigt hur det kommer bli men hoppas på att det blir bra för jag har skolfoto dagen efter :s. 
Fråga mig inte vad jag gör på bilden men saknar mitt hår!
Lucila kommer döda mig för den här bilden men man måste bjuda på sig själv!! ;)
 
 
 
 

Filippa: träna ändå

Jag drar på träningen ändå för det behövs och sen så klarar jag av det för jag är inte lika trött längre. Träningen börjar kvart över sju så det är väl dags att ta på mig nu. Går ni i någon sport isåfall vilken? Själv tränar jag innebandy och har nyss slutat i fotboll men funderar på att börja igen för jag saknar det, men det är lite komplicerat för vårat lag har lagt ner så vet inte vilka jag ska börja med, får se hur det blir helt enkelt.

Filippa: trött!

Kom hem från skolan för ganska längesen och känner mig sjukt trött. Jag sov cirka fem och en halv timme inatt för igår kunde jag verkligen inte somna så nu är jag slut. Ikväll har jag iallafall träning och vi får se om jag går på den haha tror jag kommer somna snart.
 
Nu ska jag måla mina naglar för dom ser förjävliga ut och sen ska jag väl bara ta det lugnt typ och äta något. Ha det bra.
 

Hanna:If you never try, you never know

Kom hem från första riktiga skoldagen för nån timme sen, är typ helt slut :P Har nyss käkat mellanmål och nu ska jag titta lite på tv, bye. (inte världen längsta inlägg haha)

filippa: be you


Filippa: ny header

Vad tycker ni om våran nya header ? Själv älskar jag den för att den känns som om den är oss! Ja vi är knäppa helt enkelt, men så blir livet roligare haha. Skriv gärna en kommentar om vad du tycker och om du vill att vi ska lägga till någonting.
 
Imorgon är det "första skoldagen" på riktigt liksom, nu går jag i nian och ska kämpa stenhårt det här året! Kan inte sova för jag har vaknat försent den här helgen så jag tror jag kommer somna sent ikväll, men vad ska jag göra åt saken ? Klockan är iallafall ställd på 6.30 och så börjar vi 8.20. Här har ni vårat schema om någon skulle vara intresserad. Det här är för mig, Fanny, Lisa och Hanna. Det kanske blir några ändringar men annars kommer vi gå så, tycker faktiskt att schemat är bra förutom torsdagen, men det klarar man ju av så. Nu ska jag checka lite The Hills avsnitt och sen gå och lägga mig. Jag undrar verkligen om någon kommer orka läsa det här inlägget! Godnatt iallafall !
 

Ebba: Don´t think too much. You´LL create a problem that wasn´t there in the first place

Inte gjort så mycket idag bara varit hemma och tråkaaatt men var iallfall och kollade när syster spelade match mot lidingö vinst med 8-0 grymmma är dom ! kollade nyss klart på en grym film 'from prada to nada', kort inlägg ska lägga mig och gråta lite skola imorn älskardet godnatt 
 

Fanny: Godnatt :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig efter en chill dag. Drog till Kasper igår sov där och sen har jag varit med honom hela dan idag. Låg ute i hängmattan med bror ett tag och han envisas med att han ska sova där, men han får inte så nu är han sur som f*n. Tur jag har mina älskade hörlurar :D. Godnatt allihopa taggar skola imorn ;)

Lisa: When I'm With Somebody All I Think Bout Is You. When I'm All Alone It's All I Wanna Do'

kollade på The hunger games eller nå såntdär tror jag den heter? Trög ibörjan men riktigt bra film :) Ska försöka tanka ner grannpatrullen så jag kan kolla på den för den verkar riktigt bra så får jag väl se när jag kollar på den sen. Drar å tränar med wilma imorgon efter skolan och sen kanske jag följer med mamma till västerås men annars får vi se vad som händer :) 
Headern kommer förmodligen bytas ikväll annars kommer den upp imorgon! Så länge får ni två bilder på oss alla :)
 

Lisa: Vad ska man säga..?

 


Lisa: I'm Worried That If I Don't Text You It Will Be No Conversation'

sitter o kollar på nån film med mor min. Har inte gjort någonting alls idag jag vaknade klockan halv 1 och har ändå gäspat mig genom hela dagen och höll på och somna runt 8 nån gång, haha. Men ni är de fullt ös här, massa killar(låter som de är till mig men de är niclas kompisar) kommer o går hela tiden. Haha men roliga är dom ju så man kan ju inte anklaga dom heller. 
här får ni iaf en fiiiiiin bild på mig och mitt lilla cp 

Filippa: You will never see me grow up, and that's what making me sad !

Igår gick jag och la mig vid ett efter en grym kväll och idag vakna jag halv ett, vad hände där liksom ? Har sovit i elva och en halv timme och jag är typ fortfarande trött. Får se vad som händer idag, haha halva dagen har gått men ändå, kanske att jag bara sitter hemma eller så drar jag väl ut, får se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag iallafall ta det lugnt ett tag och sen ska jag sätta mig och titta på någon serie tror jag, ha det så bra och sen skriver jag senare. 

Lisa: One Of The Biggest Mistakes You Can Make Is Loving Someone And Not Telling Them'

ska inte va dryg å tjata om beachrocken igår men alla vi drog hem till wilma och va där ett tag o hade de grymt, sen drog vi ner kolla på norlie och KKV. Efter de drog alla till donken o sen kom jag hem typ strax efter 12. Kom hem satt nere med mamma och sen drog ja upp o ville sova men då hade niclas några här, grannarna breve oss och neranför oss hade fest så de blev inte riktigt sova direkt. Men vaknade halv 1 och nu har jag inte gjrot någonting alls.. Eftersom de ändå inte finns något å göra så sätter jag på mig nå mjukiskläder och följer med mamma ner till kb-hallen och kollar på storebroooooor. Bilder från igår koooommmer :D! 

Fanny: Taggar match

Nu ska jag inte vara tjatig och skriva ett till inlägg om beachrocken men det var iaf en grymt kul kväll. Men jag är så där lagom slut nu när jag sitter och käkar frukost och ska iväg på match. Blir upphämtad 9.40 sen drar jag iväg på match till Fagersta. Får väl hoppas på att det går bra iaf. Pusspuss


Lisa: BeachRock!

Första skoldagen idag, var hemskt att få komma tillbaks verkligen o de känns inte ens att man har haft sommarlov nu... Men de ända vi gjorde va typ kolla schemat fick skåp osv. Men nu ska jag iaf duscha o allt dedär sen drar vi hem till wilma några brudar o sitter där ett bra tag och sen drar vi ner på de årliga beachrocken och kollar på norlie och KKV som kommer hit till våran lilla håla. Men måste duscha nuu o allt byeee :) 

Filippa: beach rock

Idag drar vi alla hem till wilma och grillar och efter det drar vi vidare till beach rock där norlie & kkv kommer vara. Kommer nog bli en skit najs kväll. Nu ska jag smsa Fanny så drar jag dit innan och fixar mig där istället för hemma. Ska städa upp lite på mitt rum nu så skriver senare.

Filippa: going to school

Ska snart dra till Lisa och sen drar vi förbi Fanny sen vidare till skolan. Jag är så jävla trött orkar verkligen inte gå idag. När börjar ni ? Själv tycker jag att det är onödigt att börja på en fredag men så är det haha.
 
Nej nu ska jag gå hejdå, ha en bra dag.

Filippa: school

Går och lägger mig nu. Eller ska bara titta klart på the hills först. Går upp tio i nio imorgon, första skoldagen men börjar halv elva och vi ska bara få vårat schema och sådant typ.
 
Såg tidigare på Rosa med Lisa, Hanna och Lucila. Dom var kvar här till typ halv elva och sen dess har jag legat tittat på olika serier, jag är en riktig nörd i serier haha. Nu ska jag iallafall sova så godnatt.

Fanny: Skola imorgon

Träffat linnea och har varit på krillan och badat med henne idag. Tog med oss axel också. Sjukt vad stolt han kände sig för att han fick vara med oss haha. Första dagen i ettan hade han också, min lilla skitunge börjar bli stor och elsa hade första dagen på kabbe. Vad händer? Tyckte inte jag var så där liten när jag gick i sexan men tydligen. Vi har första dan imorgon, börjar halv elva så det är chill. Tränade ikväll oxå och sen träffade jag kasper en stund. Hade gött allesammans ;)

Filippa: the summer is over, yeah we miss you already !

Om man tänker efter har sommaren varit bra som bara den. Har varit på två utomlandsresor, har varit med mina kompisar, sena filmkvällar, tjockat mig en massa, varit till grönan med mina bästa, varit till motala och tältat med lucila, ätit glass, shoppat, bara myst hemma, sovit med kompisar, skaffat denna blogg och en massa andra saker. Jag älskar mina vänner så mycket.
Ni får en bild på mig och lucila i motala.

Lisa: When You Realize How Perfect Everything Is You Will Tilt Your Head Back And Laugh At THe Sky'

Skrev ett inlägg tidigare men självklart så publicerades inte de... Vi har iaf fått våra scheman nu vilket är hemskt att komma tillbaks till skolan nu när vi börjar 9:an också vilket jag verkligen inte vill! 5 nya lärare, 3 stycken har jag ingen aning om vilka människorna är. Var på o träna med wilma imorse o körde styrka o allt dedär. Sen drog jag och mamma till västerås och skulle göra ilägg eller inlägg vad de nu heter så de kanske blir bättre i knät någon gång.. Varför ger jag inte bara upp o blir fet? ;) 

Filippa: awkward

Sitter och tittar på Awkward, det är faktiskt bra. Ska väl snart komma upp ur sängen och börja fixa mig eftersom jag har varit vaken ganska länge men det är sista dagen av sommarlovet, måste nog ta det lugnt nu. Måste hitta mitt lås också för det är helt borta, annars får jag väl åka och köpa ett nytt. Ska fortsätta titta nu så hejdå så länge.

Fanny: Jag älskar rubriker...

Kom hem ifrån spanien i söndags och har inte hunnit med bloggen så mycket har knappt varit hemma men ni har väl märkt på de andras inlägg vad jag har gjort. Igår var jag iaf med fanny hela dagen och hon sov hos mig från måndag till tisdag sen sov jag hos kasper och idag har jag varit med honom och så har jag tränat. Träffade även mormor och morfar som var på besök från stockholm. 

Filippa: rubrik

Träningen gick toppen och jag är riktigt sugen på en till innebandy säsong. Snart ska Hanna komma hit och vi ska titta på film och så. Kommer nog bli bra. Sista kvällen man kan göra någonting, för på fredag börjar skolan. Jag har riktigt mycket ångest, men nu är det bara att kämpa ut sista året innan gymnasiet. Nu kör vi sista året, det här kommer gå bra.

Lisa: Some Scars Won't Heal'

nyss pratat med ebba i telefonen.. skickade alla bilder till henne igår och hon la upp dom så jag skulle lägga upp exakt samma bilder så ni får dom från henne istället ;) men gör ingenting speciellt idag tror jag, följer förmodligen med mamma till munktorp och kollar när niclas spelar lite boll. 

ebba: good girls go bad because bad boys don´t treat them right

Inte gjort så mycket idag gick upp ganska tidigt sen kom pappa och hämtade mig halv elva så åkte vi till logopeden i västerås. När vi kom hem gick vi ut och åt och enda sen dess har jag bara suttit hemma, Snart är det min första träning också skiterpåmig 
 
 

Filippa: Dagens outfit 15/8

tröja/kappahl, byxor/ginatricot, halsband/JC

Filippa: Pll

Idag gick jag upp redan kvart över tio eftersom jag måste ställa in mig till skolan börjar. Nu tittar jag på det senaste avsnittet av pretty little liars. Ska snart hoppa in i en dusch och sen får jag se vad som händer idag. Idag är det träning också, ska bli kul att börja träna innebandy igen. Egentligen hade vi träning i måndags men då var ju jag i stockholm så första träningen för mig blir idag. Ska titta vidare på pll nu och så skriver jag senare.

ebba: grönan

iförrgår drog jag till gropen och badade med hanna,fanny,kappe,fanny och jonte, roligt var det iallfall även fast jag inte badade så mycket , men efter det så åkte jag hem och duschade sen kom fanny till mig och sov kvar. Vi gick upp klockan tjugo i elva och åkte till grönalund med fanny,filippa,lisa och hanna vi hade jäääätte roligt där borta spökhuset,kärlekstunneln och grejer haha ;-) vi åkte karuseller,åt,fikade,åt igen osv haha sen tog vi tåget hem klockan 10 
 
fanny och fanny johansen
jag och lisa making magic i kärlektunneln 
filippa,hanna och jaaaggg 
filippa gör sin snygga min som vanligt 

Lisa: I'm Not Perfect, But You're Not Perfect Either. But We're Perfect For Each Other'

som filippa skrev så var de grönan igår. Vi åkte de mesta och gick bara runt o snacka skit.. Jag ebba och filippa gick också spökhuset första gången(hanna balla ur när hon såg gubben i dörren) om vi skrek. Sen andra gången följde fanny också men men vi gick(sprang) lika inträngda och livrädda förde. Åkte också blåtåget en 3-4 gånger och sket på mig lika mycket varje gång :/ Så för första gången så ha jag skrikit sönder min röst men den är helt okej nu gämfört men imorse! Kommer förmodligen upp en video senare men några bilder lovar jag iaf ska komma upp imrogon, pusss

Filippa: New in

Dom här as balla militär byxorna som var helt nya 399:- från ginatricot
två collage tröjor från ginatricot 149 kr styck 
Kommer bli perfekt till hösten !

Filippa: Grym dag

Dagen har varit grym, men jag berättar om den imorgon istället för jag håller på att somna framför datorn typ. Ska bara läsa lite bloggar och sen ska jag sova. Bilderna från dagen får jag säkert senare, typ imorgon eller övermorgon och dom kommer säkert upp här. Godnatt!

Filippa: hårprodukter

Ska bäretta lite snabbt om vad jag använder för hårproduker och vad jag tycker om dom !
 
Tresemmé shampoo och balsam
Både hemma hos mamma och pappa använder jag tresemmé och det är så bra. Jag använder deras shampoo och balsam. Sen vi har köpt det är det mitt favorit och det ger håret volym. Dock så är det lite dyrare än andra sorter men defenitivt värt priset. Det har kanske inte en sådan jätte god lukt, men det luktar nytvättat hår.
 
 
Syoss hårinpackning
Till hårinpackning använder jag Syoss som jag tycker är bra, håret blir lent och lätt att kamma. Det som är ett stort minus med denna hårinpackning är att den inte alls har en god lukt. Den duger men det tycker jag andra hårinpackningar också gör. Ingen favorit direkt.
 
 
Proffs hårspray och torrshampoo
Jag använder mig av proffs hårspray som är den bästa hårsprayen enligt mig, den är verkligen fantastisk! Lätt ett stort tips från mig. Den kanske inte har den bästa lukten men det är helt okej när det väl kommer i håret. 
 
Torrshampoot har jag haft ett tag nu och älskar det. Det gör att håret snabbt och enkelt blir bra igen när man måste ut snabbt. Mitt hår blir väldigt fettigt efter en dag vilket inte är så roligt då tar jag bara i lite torrshampoo och allt är fixat. Snabbt och enkelt och lukten av det är jätte bra !
 
 
 
schwarzkopf värmeskydd och hårpuder
Det värmeskyddet jag anväder kommer från schwarzkopf och heter got2be. Jag tycker det är ett väldigt bra värmeskydd som jag kan rekomendera. Det kostar ca 80 kr på vanliga affärer men på ICA maxi kostar det endast 50 kr vilket jag tycker är en väldigt bra.
Jag anväder också hårpuder (ibland) och mitt kommer då också från schwarzkopf och heter osis+. Det är ett väldigt bra hårpuder som är lätt att anväda sig av. Har ni inte något så tycker jag att ni ska köpa ett. 
 

Filippa: onödigt inlägg

Ska bara skriva ett kort inlägg nu på morgonen bara för att jag inte har något annat att göra. Jag är en sådan människa som inte kan äta frukost om jag inte minst väntar en timme för äter jag före det mår jag as dåligt och det känns som jag ska spy. Just därför går jag upp tidigt så jag kan ta det lugnt med frukost och äta mycket. Men nu ska jag iallafall börja fixa mig och så skriver jag kanske när jag kommer hem, får se hur sent det blir och så.

Filippa: kom ihåg

Har nästan legat hemma hela dagen och tyckt synd om mig själv. Men nu mår jag mycke bättre, det kan bro på att jag har en huvudvärkstablett i mig men får hoppas det är för att jag mår bättre för vad som än händer tänkter jag åka. Okej kanske inte om jag spyr men om jag bara har ont i huvudet lever jag på huvudvärkstabletter för det här ska jag med på ! Som ni märker är jag skit taggad haha. Nu ska jag iallafall lägga mig och titta på the hills och sen somna tidigt. Jag skriver imorgonbitti och så har jag lagt in ett tidsinställt inlägg :) vid 13.37 haha. Godnatt.
 
Föresten kom ihåg att vi fortfarande har igång frågestunden och den kommer hålla på tills vi alla kan ses och spela in en video.

Filippa: TAGGAR

Imorgon är det såhär att vi alla drar till GRÖNAN ! (förutom Lucila då) och det kommer bli fett med skoj. Åka en massa karuseller, skrika tills vi inte har några röster kvar, äta oss tjocka på godis och skratta tills vi får ett sexpack. Ja jag vet redan att det kommer bli fett kul :). 
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av eftermiddagen/kvällen för jag har ont i huvudet, halsen och magen och jag vill verkligen bli frisk till imorgon annars kommer jag åka ändå. Nej ni får ha det så bra så skriver jag senare och så måste jag lägga in tidsinställda inlägg. PUSSAR!

Filippa: Fotbollsmatch

Drar ner till krillan och ska spela match med 98:orna. Egentligen har jag ont i magen men det fungerar nog ändå. Ska snart dra till mamma och hämta mina fotbollsskor och mina benskydd. 
 
Nu ska jag iallafall borsta tänderna och fixa håret. Ha det så bra så länge !

Lisa: hahah orkar inte

haha okej kolla nu.. på min andra blogg så skrev någon och fråga om jag har anorexia(vilket jag inte har) och jag sket till en börjar helt i de och typ tyckte de va en konstig fråga. Sen började jag fundera på dedär lite väl mycket och började tänkte på min kropp och allt ändå vilket jag aldrig borde ha gjort med mitt självfortroende, haha. Men efter ett bra tag igen så vafan  har jag o klaga på. Okej jag kanske inte har finaste kroppen men den är okej och jag har mina fina vänner, familj och en kille jag skulle göra allt för nu varför klaga? Ska försöka sluta klaga på mitt utseende nu ;) HAha gayig inlägg men behövde säga de, godnatt! 

Lisa: If You Don't Fight For What You Want, Don't Cry For What You Lost'

kom hem igår kväll vid halv 12 eller nå och då va fanny och ebba med. Vi sov här och ebba gick upp tidigt satan men vi sov.. Ebba drog och sen drog fanny efter tolv då jag drog ner och träffa wilma, sen åt vi lunch på stan och snacka om massa och sen vidare hem till mig så killarna kom. Wilma drog någon gång vid 7 och sen va killarna kvar ett tag till med sen lämnade även dom mig;* Bror kom också hem idag har inte sätt han på länge :DD och min far drog iväg till kina igen :( haha vilket liv jag lever i :PpPP Men skriver nog senare pöööössss 

Filippa: bow back top !

Efter att jag hade sett en amazing video på hur man gör bow back tops så var jag bara tvungen att testa på en egen tråkig tisha som jag inte använder. Ni får en sunkig bild från min webbcamera men det får duga.
 
Det är skit lätt så titta bara på videon så förstår ni. Kommer garanterat köpa billiga t-shirts och göra det här på.
Här har ni iallafall videon så ni också vet hur man gör.

Filippa: grönan

Snackade nyss med tjejerna om när vi ska dra till Grönan. Ska bli riktigt kul att åka dit, det var sjukt längesen jag var där. Minst två år sen iallafall. Nu ligger jag och tittar på tv medans nova sover i mitt rum (nova är pappas tjejs hund) hon är så söt när hon sover. Ska stänga av tv:n snart och sätta på ett avsnitt av The Hills. The Hills är inte min favorit serie som jag har sätt men det är bra. Äh nu ska jag sätta på de, ha en bra dag !

Filippa: käften ko !

Blogg.se gör inget annat än att dampar hela tiden och det verkar vara så för alla! Jag hatar den där kossan också!

Hanna:Love life and life will love you back

Hej! Sorry hann inte blogga igår var knappt hemma alls. Först var jag och mamma ute och gick en timme sen när jag kom hem fixade jag iordning mig snabbt sen åkte jag till Arboga med Farmor och Sussan(min faster). Där hämtade vi Julia(min kusin) och så åkte vi runt i typ hela Arboga för Julia övningskörde. Sen gick vi och kolla en liten stund på stan för det är ju medeltidsdagarna i Arboga, och efter det så åkte vi hem. Då hämtade jag och farmor upp mamma och pappa hemma och åkte till Skedvistrand och åt räkmacka :P Efter det så åkte vi runt i område och jag hade tydligen massa släkt som hade bott där. När vi kom hem så följde jag och farmor med hennes bror och fru ut till mina syslingars stuga som dom håller på och bygger och tittade på den. Och när jag kom hem så tittade jag på en film och sen gick jag och la mig för jag var så trött:) Nu ska jag sluta skriva innan det här innlägget blir för långt, så kanske jag skriver senare idag.

Filippa: Grattis i efterskott

Igår fyllde min kära vän Maja år. Eftersom inte jag var hemma igår så hann jag inte gratta henne, var så trött igår så jag kunde inte tänka haha. Men iallafall hon och jag har varit vänner sen vi var fyra år gamla så vi har känt varandra i tio-elva år. Känns stort ! Ett stort grattis till henne iallafall och tycker alla kan skriva en grattis kommentar. 

Lisa: I Made A Mistake, Please, Please, Please, Don't Replace Me'

kul att de bara är jag och filippa som håller bloggen i liv och då är vi 6 pers... Även fast våra(mina iaf) inlägg inte är så roliga eller filippa lägger ju upp massa olika saker som är bra att läsa medans jag själv bara skriver typ. Men jag skriver iaf så besvikelse på er andra!! ;) Men iaf fryser arslet av mig sen utgången men vad gör man inte;* Haha nej men jag som hade feber igår borde ju ha tänkt lite mer :PppP Men skitsamma jag lever så varför klaga, sista inlägget för idag så godnatt!

Filippa: live the life you want, do not care if you make mistakes, just be happy for everything you do right!

Har varit hemma sen åtta ungefär och har varit så trött så jag inte har orkat röra på mig typ. Nu ska jag iallafall hoppa in i en dusch och sen ska jag nog gå och lägga mig och titta på en massa avsnitt av the hills.  
 
Dagen har varit as bra, åkte en massa och hade skit roligt. Efter blir man bara sååå trött, orkar typ inte röra mina ben haha.

Lisa: The Point Is We Don't Choose Who We Fall In love With'

mår inte alls lika dåligt som igår, har ingen feber och inte alls så ont i huvet känner bara lite i halsen men annars är de perfekto. Ska iaf snart hem till farmor för vi har inte träffa henne på jättelänge och sen vet jag inte om jag hittar på nå efter eller kollar på någon film. Börjar kännas lite tomt i huset utan niclas fast de va så skönt i början (a' men han kommer ju hem på lördag så de är lugnt, haha. 

Filippa: skara sommarland

Drar till skara imorgon med min mamma och en massa andra folk så ingen uppdatering för mig. Får hoppas på att dom andra uppdaterar mycket nu då. Går upp halv sju imorgon så ska snart gå och lägga mig men kan inte riktigt sova ännu. Ska lägga mig och titta på the hills och försöka sova efter ett eller två avsnitt. Godnatt!

Lisa: I Wonder If Things That Remind Me Of You, Remind You Of Me?

vaknade och märkte redan imorse att jag inte alls mådde bra. Hade feber, ont i halsen och satans huvudvärk. Men tror febern är borta nu och har inte alls lika huvudvärk så jag är nog bättre imorgon! Jag måste må bättre imorgon för att vara sjuk är nog de värsta som finns(efter knät) Men jag har iaf knappt stickit upp ur sängen idag förutom när jag drog till slottspraktiken och tejpade min knät, gjorde ett ultraljud för 3:e gången och massa sånt.. 

Hanna:hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen..

Hej idag gick jag upp halv 10 sen kom Lucila och vi drog ut och sprang i tekninkbacken upp och ner några gånger. Sen så har jag bara gått runt och slappat mest hela dagen och nu på kvällen så bakade jag och brorsan bullar :P Nu ska jag måla naglarna och sitta vid datorn ett tag.

Filippa: under my umbrella

Eftersom det regnar som in i bomben, asså det är helt sjukt vad det regnar så ska jag slå på det senaste avsnittet av prettylittleliars. Åh vad jag älskar den serien, älskar att den är både läskig men ändå tonårsaktig om ni fattar, jag är inte så bra på att förklara. Ska göra en milkshake till de också.
 
Jag sitter oftast vid datorn när det regnar eller så sminkar jag mig i olika sminkningar.
Vad gör ni oftast när det regnar ?
 
 

Lisa: Italien ♡

 
- colosseum 
- jag o far på colosseum 
- jag o far vid fontana di trevi
- jag o far på spanska trappan 
- jag o far i vattnet
- finaste mor och far 
- poolen o vattnet 
- jag och far igen  
 
som ni kanske förstår så är de oftast(alltid) mamma som står bakom kameran och därför fastnar nästan aldrig hon på korten.. Men vill passa på och säga grattis till mamma och baba som när vi va i italien blev de gifta i hela 21 år dom sjuka jävlarna :* 

Lisa: If You Can't Handle You're Drink, Don't Drink It'

Mår inte så värst bra idag.. Sovit skitdåligt, vaknade flera gånger vilket jag aldrig brukar göra nere hos bror då jag brukar sova helt oberörd. Vaknade också vid 6 och somna inte om förns 8 och massa småskit. Nu har jag sränghuvudvärk och ont i halsen som få så jag ligger hemma idag och hoppas på att de går över tills imorgon iaf! Ska också snart ta mig iväg till slottspraktiken och göra lite med knät as usual. Hoppas ni har de bättre än mig iaf! 

Filippa: älskar morgonen

Har bäddat ner mig med en massa filtar och äter frukost. Ska sätta på något avsnitt av The Hills. Det jag älskar med The Hills är att det bara är 20 minuter och då blir det inte lika jobbigt att se på. Som när jag har tittat på många andra serier är det 40 minuter.
 
Nu ska jag iallafall sätta på det. Älskar att ta det lugnt på morgonen och titta på bra serier.

Filippa: godnatt och sovgott

Kvällen har varit rolig, spenderades med alla som har bloggen förutom Fanny då. Såg faktiskt på Eva och Adam, muppar är vi ! Men tycker faktiskt att det är riktigt bra.
 
Lägger mig "tidigt" ikväll, ska lägga mig nu. Duktigt Filippa, iallafall duktigare än jag brukar vara. Skit trött är jag också så det är bra att lägga sig nu. Sov så gott så skriver jag när jag vaknar imorgon. 

Lisa: I Don't Care About Anybody Else, I Just Want To Be Good Enough For You'

tänkte ladda upp bilder från italien idag men så blev de inte. Wilma och ebba sov här sen drog båda hem sen har jag träffat massor och drygt 11 så drog några tjejer hem för vi hade kollat på flim och tjockat i oss en massa. Men jag är iaf skittrött av någon anledning och lägger mig och sover snart då ska jag nog ladda över bilderna från italien imorgon så kommer de så småning om, godnatt! 

btw så får ni en outfit, bradär:) 


Filippa: lite inspiration

Lite snabba inspirationsbilder. Har ont i huvudet nu, men kanske ändå hittar på nå med Lucila senare. 

Filippa: godnatt

Kvällen var as rolig, en massa skratt och sköna folk. Nu känner jag att jag har varit uppe för länge som vanligt och ska lägga mig. Ställer klockan på elva för jag ska försöka få bättre dygnsrytm redan nu. Egentligen är jag inte en nattmänniska det har bara blivit så det här lovet. Borde egentligen lägga mig typ tolv för jag får ont i huvudet när jag är uppe för länge men datorn håller mig uppe, fy på dig. Nu ska jag iallafall sova, godnatt kära bloggläsare.

Lisa: ♥♥♥♥♥

 
- gammal men... texten är ju rättså klockren 

Lucila: nice kväll!

kvällen blev bra fast vädret inte var på våran sida.. 

hahah mickis idag


Filippa : mode

Snart är det höst, ja jag vet att ni inte vill höra det, men det är helt klart sant. Till hösten kommer det vara modernt med vinrött. Är det bara jag som inte tycker vinrött är så jätte fint, eller det är fint på vissa saker men verkligen inte på allt. Jag är inte en sån person som brukar följa modet, hur är det med er ? Kommetera vad ni tycker.
 

Filippa : Because

Vi alla som har bloggen drar ut ikväll så kommer det inte komma upp några inlägg förens vi är hemma som kan bli sent, det får vi se. Jag hade tänkt att jag kunde lägga in något tidsinställt inlägg så tryck in här ändå. Det kommer komma upp något. Det kan hända att Fanny bloggar också, det får vi se.
 
Ha en bra måndags kväll och ta vara på dom dagarna som är kvar av sommaren, det ska iallafall jag göra. 
 
Random pic från igår.

Filippa: go to dad´s

Ska snart gå och hämta min cykel som just nu är hemma hos pappa. Ikväll blir det grillning med en massa folk, kul kommer det bli, rikitigt taggad faktiskt. Kan man vara det för att grilla ? Nej men det ska bli mysigt att träffa allt folk som jag inte har träffat på hela sommaren typ. Nu ska jag dra så skriver senare.

Hanna:Destroy what destroys you

Vakna ungefär kl 9 av alarmet på mobilen, gick upp satte på mig träningskläder och drog till Lucila. Vi drog ut i skogen och sprang 3 km. Duschade för ett tag sen och städade mitt rum efter det. Får se om vi ska grilla ikväll ser ut som att det kommer regna hela kvällen. Nu ska jag fixa lunch till mig själv och se vad som händer resten av dagen.

Lisa: hemma igen

jaa somsagt så är jag nu hemma i lilla hålan men de är alltid lika skönt att få komma tillbaks och allt dedär. De va en rätt seg resa eller vi fick sitta på flygplatsen länge och sen blev flyget försenat lite och sen ville jag inte sova nå på flygplnet heller. Men bilresan gick jättefort och vrålhungriga som vi va stanna vi på donken och åt, höhh. Men är iaf lite bitter på att min färg inte blev så fin som jag trodde plus att jag körde ju inte med solkräm så jag har bränt och flagat bort lite... K U L, ser ut som någon clown (vilket jag hatar btw) men ska sova nu så godnatt ! 

ebba: don´t leave something good to find something better. once you realize you had the best, the best has found better.

inte gjort så mycket idag bara träffat kusinerna och vart med dom en stund. Plus att jag har haft världens huvudvärk hela dagen så har inte träffat någon eller någonting men imorgon ska jag iallfall dra ner till hamnen och grilla med några. de vaa alllttt  Bilden är från i våras 
bästa tjejerna får stå för bilden
 

Filippa: Olivolja

Tog i olja i håret och funderar på om jag ska sova med det eller om jag ska tvätta ur de nu. Lutar mera åt att tvätta ur de för jag vill inte fixa med en massa så jag kan sova med de, asså typ så att mina kuddar inte får olja på sig, men jag orkar inte duscha ! Gör väl de om någon halv timme ändå. Olja ska vara bra för håret för att det ska bli mjukare och mindre frissigt. Kom ihåg att det ska vara olivolja och inget annat. Har gjort det en gång tidigare, märkte inte någon skillnad då men jag tror man måste hålla på ett tag för att märka skillnad så. Nu ska jag titta på the hills så jag skriver senare när jag har tvättat ur det här.

Filippa: inga ord

Oj ingen som har bloggat idag, så får väl slänga in ett inlägg. Egentligen har jag inget att skriva om men jag ska försöka. Var med Sofia, Lucila och Hanna idag, vi hade kul.
 
Imorgon träffar jag folk och åker och grillar. Blir säkert as nice. Nu lyssna på musik och ha kul med mig själv haha.

Filippa: naglar

Tänkte snabbt visa mina naglar. Fick verkligen ingen bra bild på de, men det får fungera ändå, ni ser ju.
Nu hade jag tänkt att börja på en ny serie eftersom 90210 är slut, tror de blir the hills.

Filippa: Dagens outfit

tröja/rutmfl, shorts/crocker, skor/nike 
Körde på en enkel outfit idag, tog mammas skor till de, dom är så jävla bekvämma. Och nu så att ingen ska fråga så det ni ser lite på benet är mitt födelsemärke, så nu behöver ni inte undra om de.

Filippa: film

Sitter hemma hos Moa och tittar på film, Bert faktiskt. Får se när jag drar hem, börjar bli trött så det får väl bli snart. Nej nu ska jag glo på det här, älskar Bert så mysigt med svenska filmer. Godnatt om ni lägger er nu, annars kommer outfit och naglar upp senare.

Filippa: blabla

Drar till Moa, kommer nog bli as mysigt. När jag kommer hem hade jag tänkt att visa mina naglar och min outfit. Så kommer jag också göra mera inspiration, jag tar all inspiration från weheartit.

Lisa: Italieeennnnnnn :D

sitter nu på hotelrummet i rom. Vi ska snart gå ut och äta och sen bara sova och så åker vi hem imorgon kväll :) Är inte alls lika brun som jag hoppdes och ville de är bara magen som har fått en fin färg enligt mig, buhuu :( Men antar att jag rullar hem efter denhär skitgoda maten, kul att de va typ därför vi åkte just hit :PppPP Men fast jag kommer sakna italien så ska de va skönt att få komma hem å träffa alla osv. Ha de så bra så skriver jag nog inte förns jag är hemma, pöössssss :DD

Filippa: I won't let you go, now that you know, I've Been crazy for you all this time!

Tittar på LOL för tredje gången, den är så jävla bra. Målat mina naglar också, som vanligt dårå. Ska fixa en milkshake nu och sen ska jag titta klart på filmen. Senare ska jag vara med Mickis.

Hanna:Sorry...

.....har inte bloggat nånting så det här är mitt första inlägg. Men jag har varit i Cypern en vecka och kom hem i måndags kväll så då orkade jag inte blogga. Sen har jag varit upptagen hela veckan, så har inte setat vid datorn nånting alls. Men i allafall så har jag och pappa varit ute och gått en timme på morgonen sen gjorde jag en stor frukost till mig själv ;) Nu ska jag duscha och sen så kommer mormor hit och fikar.

Filippa: colorful inspiration

natt inspiration !

Filippa: Fiskbensfläta

Jag har inte så långt hår och därför kan det vara svårare för mig att göra olika frisyrer, men ett tips som jag tycker fungerar om du har lika långt hår som jag eller längre så är fiskbensflätan ! Den här vart inte så bra men jag gjorde den på mig själv så. Hääääär kan du trycka om du inte vet hur man gör, någon random youtube video.
 
 
 

Filippa: inspiration nitar

Gjorde ett litet collage med en massa nitar, det är alltid så snyggt med nitar. Skaffa en massa och sätt på dina shorts !

Filippa: good time

 
Den här låten är helt klart min favorit låt just nu. Jag älskar att lyssna på låtar som är glada med väligt hög volym, det får mig att må så sjukt bra ! Carly Rae Jepsen, Taylor Swift och Cher Lloyd är bra på den grejen.
Idag har jag varit med Hanna, Lucila och Sofia, kul var de. Nu ska jag sätta på hög musik och läsa bloggar. Måste hoppa in i duschen sen också.

Filippa: Förändrig

Jag är väldigt sugen på att göra något nytt med mitt hår, kanske klippa lugg eller färga det någon färg jag aldrig har haft förut. Jag är faktiskt ganska nöjd med min färg på håret just nu men ändå sugen på en förändring, kanske ska jag ta och klippa lugg, vad är det värsta som kan hända, att det blir fult, äh det växer ut och annars kan man bara sätta upp den. Nej, det är jag sugen på att göra. Nu ska jag iallafall sova så skiver jag när jag vaknar imorgon, ska vara med Hanna, Lucila och Sofia då iallafall.

Filippa: Garderob

Har fixat hela garderoben nu, jippie! Tog cirka två-tre timmar att plocka ur allt som var där i, hämta alla kläder som var där nere, typ springa upp och ner hela tiden, hänga in alla kläder och städa min byrå som var full av skit så att jag nu fick ner underkläder och sovkläder. Efter de timmarna var klockan ca halv nio och jag kände att det inte var någon idé att vara med Hanna så istället så klippte jag ut inspiration från tidningar och klistra på papper så nu har jag det också. Har en kategori där jag kan få tips om vad jag kan ha för kläder på mig, en med vad jag kan göra för sminkningar och en vad jag kan göra med mitt hår. Det var faktiskt väldigt kul att göra det, haha jag älskar verkligen att pyssla det är som att mitt yngre jag kommer tillbaka. Nu ska jag avsluta det här inlägget innan det blir för långt, bilder på min garderob kommer upp imorgon.

Filippa: rum

Det kan ju inte bara vara jag som tröttnar på mitt rum stup i kvarten. Eftersom mina föräldrar är skilda så kan jag liksom fixa båda mina rum. Rummet hemma hos mamma är så perfekt enligt mig då, det är så jag vill ha det liksom. Men mitt rum hemma hos pappa måste jag ändra lite för att jag ska vara nöjd. Jag har så mycket barnsligga saker kvar här som jag bara vill ta bort. Men det första jag ska göra nu är att börja rensa bort grejer jag inte vill ha och städa sen ska jag möblera om. Hade också tänkt att jag ska fixa en mys hörna i mitt fönster på nå sett. Nej nu ska jag börja.

Lucila:

Har nästan gått en MIL idag, helt slut!!! Inte så mycket planer för idag..  ska träffa Ida igen eftersom hon åker till v-kusten i en vecka. Ska bara duscha sen träffar jag henne. see u! 
 
 Glenn - Fanny, bild från förra året, mickis halloween party

Filippa: våfflor

Ska gå ner och göra våfflor nu och sen ska jag väl höra av mig till någon kompis. Jag älskar våfflor men äter det inte så ofta eftersom ingen annan i min familj tycker om de så. Ska också ta bort mitt nagellack för det ser förjävligt ut, tror jag ska låta dom vara naturliga ett tag nu. Nej nu ska jag gå ner och fixa de, vi hörs.
Bild från weheartit

Filippa: höst outfit

Gjorde ett slavigt collage vad jag skulle kunna ha på mig till hösten. Allt kommer från Ginatricot förutom skorna som kommer från skopunken. Vinrött kommer bli modern till hösten.
Jeans 199:- Tröja 149:- halsband 79:- skor 299 :- 

Filippa: mascara

Det kan ju inte bara vara jag som ÄLSKAR att testa nya mascaror men aldrig hittar någon som jag verkligen älskar! Antingen klumpar mascaran ihop eller så ger den inge volym eller ingen längd typ. Nu undrar jag om ni har tips på en riktigt bra mascara ? Skulle vara jätte tacksam om ni skrev en kommentar på vilken du använder som är så bra. Skulle vara roligt.

Filippa: inspiration


Filippa: två veckor kvar, usch fyfan !

Sov med Hanna inatt och det var riktigt kul. Dock vaknade vi för tidigt eftersom hanna skulle åka och shoppa så efter hon hade dragit satte jag på teven och sen råkade jag somna om. Sov någon timme och vaknade halv ett och nu satte jag mig vid datorn och passar på att skriva ett blogginlägg. Får se vad som händer idag, egentligen är jag inte sugen på att göra någonting men vafan jag har två veckor kvar på mitt sommarlov och känner att jag måste göra något. Nu ska jag göra en milkshake och sätta mig framför tven och typ somna om igen, haha nejdå. Vi hörs.

Lucila:

alldeles för länge sen jag bloggade! inte bra... Men nu på sommarlovet gör jag alltid något.. såå det blir inte så mycket bloggande för min sida, men ska försöka göra mitt bästa! har inte hänt så mkt sen jag bloggade sist. Har gått runt hela Köping, åkt moped för första gången i mitt liv,träffat Hanna som kom hem från Cypern, har grillat hemma hos Wall, har tyvärr inte solat...... så jag är blek som en stucken gris!! (säger man så? aja det lät bra ;p hah) Idag har jag inga planer faktiskt..
I'll catch you up later! 

Ebba

Vaknade av att moa  ringde på mobilen klockan kvart över tio och 11 följde jag med moa till västerås, shoppade osv. Sen klockan halv åtta drog vi till hem till Jennifer med några och var där en stund och nu ligger vi i sängen och ska sova. är inte så bra på och blogga vetinte vad jag ska skriva haha orka godnatt 

RSS 2.0