Fanny: Båtsemester

Hej kompisar! Befinner mig just nu å utö med båten målet för i år är Åland. Har varit hemifrån en vecka nu och blir mist två till. Hämtar upp min älskade i Sandhamn på söndag sen får han följa med. Hoppas på fint väder nu bara! Annars har jag ju Spanien kvar iaf. :)


glenn

Haha skämmigt hur bra tjejerna uppdaterar nu alltså!! Men eftersom vi uppdaterar så mycket så kanske ni vill ha lite länkar på där vi kanske uppdaterar. 
 
http://fannyalmersson.devote.se/ Fannys blogg 
 
https://twitter.com/fannyalmerson Fannys twitter
 
http://lisaaburen.devote.se/ Lisas blogg
 
https://twitter.com/lisaaaburen Lisas twitter
 
https://twitter.com/itsfilippa Filippas Twitter 
 
http://ebbaseger.tumblr.com/ Ebbas tumblr 
 
http://hannaoster.tumblr.com/ Hannas tumblr 
 
ni hittar oss även på våra instagram :
fannyalmersson
lisaaburen
filippafs
ebbaseger
hannaoster
luciiilaaa
 
Ni har säkert våra facebook osv annars är de väl bara o fråga i lådan eller något. Ha en bra dag allihoppa :-) 

Lisa: because now i can stand on My own

Känns underbart att ha slutat nian men endå lite tråkigt.. Hoppas iallafall på en grym jäkla sommar!! Va hos m&m idag o fira "midsommar" hahah eftersom mamma ville fira de utomlands och alla hade inte tid senare så blev det tidig midsommarkäk hos dom! Matkoma nu, har nog aldrig käkat så mycket! Kom hem vid 10 o drog jag bara ut en liten sväng och nu har jag precis kommit hem igen :)

https://cdn1.cdnme.se/3847067/7-3/pic_51b107489606ee1ccae30075.jpg" class="image">


Fanny: Lärarmiddag

Lärarmiddag igår. Lite lame band som spela men annars var det super. Så sorgligt att sluta nian jag dör. Man fattar inte hur bra man har det förns det är över. Aja skolavslutning imorgon ska vara i kyrkan halv åtta tagga.... Nu ska jag tjocka ner mig med en ask choklad jag fick för årets märkesnörd. Puss och kram :*

Bjuder på en bild från lärarmiddagen.


Filippa: If you love me let me know

Imorgon måste man lämna tillbaka sin dator, gonna miss you darling! Har laddat över alla bilder till cd-skivor och då har jag samtidigt tittat på dom, massa minnen kommer tillbaks måste jag säga. Annars har jag väl typ inte gjort ett skit. Målat naglarna, försökt bakat och chillat. Nu ska jag iallafall sova så godnatt!
en bild på min janoskians biljett, så sjukt bra dom var!

RSS 2.0