Lisa: Bara jag som lyckas..

hade skridskor vilket kanske inte riktigt är min starka sida haha.. var iallafall helt slut typ eller jaa jag orkade inte gå upp för alla trappor så alexa som har hoppat på kryckor och har hissnyckel åkte upp till mig till bilden då man kommer in i ett litet rum, han åkte ner och jag märkte att ja inte kunde komma in i bilden utan nyckel och bilden börjar inte förns om 15 minuter hahaha... 

Filippa: do it for yourself, not for them

Bilden är tagen för några dagar sen, tryck på den så kommer ni till min tumblr vilken är den sida jag uppdaterar mest på.
Nu ska jag snart gå och lägga mig hade bara tänkt att skriva de här först. Idag har jag varit i skolan som vanligt och efter den så drog jag, hanna och lisa och simma. Jag skaffade även gymkort vilket jag är skit taggad för. Efter de drog jag hem och chilla typ. Nu ska jag lägga mig med min mobil och titta allt på den och sen sova så godnatt!

Lisa: Butterflies can't see their wings. They can't see how truly beautiful they are, but everyone else can. People are like that as well

känns bra att vi är 4 pers som driver boggen så vi bloggar mycket iallfall.. eller 6 de beror på hur man räknar :pPp Imorgon fyller iallafall ebbbbbaaa 16 år:DDD helt sjukt att hon snart får köra bil lagligt ?!?! känns som de kommer bli en hel del olyckor när 97:orna för köra bil!;) Men sitter nu i vardagsrummet med familjen och kollar match(arsenal-liverpool) tydligen.. kollar inte o bryr mig itne men hoppas fan på arsenal så niclas blir glad ;) annars blir de säkert fight här hemma eftersom niclas hejjar på arsenal och papo hejjar på liverpool ;);) 

http://ebbaseger.tumblr.com/


Fanny: Fucking school

Sitter i skolan nu. Kommer vara så där lagom uttråkad i en vecka nu för får inte träna pga att jag opererade bort en leverfläck som jag tyckte var ful igår hehe... 
 


Filippa: life is to short to miss out on being really happy

Ligger i sängen och ska snart sova men ska skriva ett inlägg här först iallafall. Måndag idag vilket suger som vanligt men den här måndagen gick ganska fort ändå så. Missa sista lektionen för jag var och sjung, var fett nervös men det gick väl bra iallafall. Sen drog jag, lisa, ebba och hanna och träna, jobbigt men de är det fan värt. Efter drog jag hem och plugga lite och nu ligger jag här, ska läsa igenom lite bloggar så sovgott!
 

Lisa: 130128

sitter i skolan nu, missar sista lektionen för filippa skulle iväg o sjunga och jag fick följa med som 'stöd' typ, sa att jag va hennes "mangager". Efter skolan drar jag ner på stan med ebba och filippa sen drar vi och gymmar. Sen ikväll så kommer släkten till oss för Sandra blir gammal (22) så då ska vi fira henne med tårta o annat gott! 

Fanny: Badmyyys ;)

Bild från vår lilla girlsnight hos mig i lördags :)

Lisa: One day i want to honestly say "I Made it"

vaknade imorse vid 11 och väckte ebbo vid halv 12 då jag började bli uttråkad :Pp Vi åt frukost försökte plugga lite vilket bara spårade ur käkade lunch och sen så drog vi +hanna o filippa o gymma, huhu biffarnA. Kom iallafall precis hem och ska försöka plugga kemi så jag slipper sitta sista dagen som vanligt o inte fatta ett piss, men ska  dra nu så ha de bra hejdååå :)

Filippa: sad teens with happy faces

Är skit trött men hade tänkt att skriva ett litet inlägg här ändå. Kvällen har spenderats hos fanny med en massa, vi har snackat, ätit och badat. Har faktiskt haft en riktigt bra kväll. Imorgon ska jag sova länge och sen ska jag träna och plugga. Men nu ska jag iallafall sova så godnatt!

Lisa: Just because someone hurt you yesterday, doesn't mean you should start living life today in constant fear of being hurt tomorrow

eftersom resten av flickorna på bloggen är så jäkla på o bloggar som torkar så får jag väl göra att inlägg! HAr egentligen inte gjort så mycket idag, kollat lite på datorn städat ytterst lite och umgåts med mina förädrar ;) Inväntar ebba och wilma och sen ska vi ta oss vidare till hemköp för att köpa nå gott och sedan drar vi några hem till fanny o umgås ;) 
- världsbäst kvalité!

Lisa: Medina

som säkert alla vet så kom medina till köping och va inte alls nå sugen på att gå på't.. Men ändrade mig sista sekunden och gick dit ändå och de blev faktiskt bättre än vad jag trodde! Kom hem för ungefär en halvtimme sen  och funderar på om jag ska sätta på en film eller faktiskt bara gå o lägga mig, papo kommer ju ändå hem från någontstans om typ en timme så kanske väntar på de?;) Men ska iallafall hoppa ner i sängen så godnatt :) 

Ebba- If you aren't willing to say it to someone's face, don't say it behind their back

åkte och gymmade efter skolan sen har jag bara suttit hemma och pluggat och lyssnat på musik skojskoj
 
bästa låten
 
http://www.youtube.com/watch?v=ufEejvMEP64 

Lisa: Fall Down Seven Times, Stand Up Eight

1.Fullständigt namn? Lisa Linnea Burén 

2.Ålder? 15 

3. Smeknamn? för bra för sånt 

4.Längd? ingen aning faktiskt 

5.Hårfärg? ljusbrunt 

6.Ögonfärg? browniieee 

7. Favoritfärg? tyyp marinblå , svart höh emo 

8.Favoritland? de är nog USÄJ

9.Favoritfilm? 'ted' är ju sjukt bra

10. Favoritartist? finns mångaa 

11.Singel/Förhållande? singel

12.Hur mycket är klockan nu? 17.35

13.Bor? en annan del av köööööping 

14.Bästavän? glenn 

15.Några husdjur? räcker med bror o far 

16.Bra betyg i skolan? helt okejj 

17.Vår/Sommar/Höst/Vinter!? sommar helt klart!

18.Någon vana? dricka oboy till frukost varjeeee dag 

19.Har du många vänner? tillräckligt 

20.Nån fobi? clowner 

21.När går du o lägger dig? olika 

22.Nåt du stör dig? mitt sockerberoendeee


Fanny: Träning

Hemma från skolan nu och ska titta på ett avsnitt one tree hill och sen drar jag iväg på träning i odensvi. HATAR att dom ska ha träningarna där det tar ju typ tjugo minuter att åka dit. Sååå irriterande man aja vi hörs puss ;*

Lisa: Because Bad Decisons Make Good Stories

skulle komma hem från skolan kolla lite på datorn o sen äntligen städat som jag sagt i cirkus 1 månad nu att jag ska göra men så blev de ju inte.. Har också varit helt okej knappt någon träningsvärk alls o sen nu på kvällen så gör det typ ont  magen när jag skrattar så vill nte veta hur ont jag kommer ha morgon haha.. Ska iallafall ner o träna med hanna o ebba imorgon och sen ska ja försöka städa då hur jag nu ska lyckas med det?!.. Niclas har också match imorgon så självklart kommer jag sitta bänkad i kb-hallen o kolla på de höh. 

Filippa: Even if you are falling hard you are always going to come up again

Asså jag gör samma sak om dagarna varje dag, INGENTING. Idag kom iallafall nya pretty little liars avsnittet ut och de var sååååååhär bra. Börjar bli jävligt trött så ska faktiskt ta och lägga mig snart, tro det eller ej, men tror jag ska läsa lite först. Men sov gott!

Lisa: if it hurts it works

som filippa sa så var de en kort skoldag och eftermiddagen spenderades nere på ullvi och gick runt där o kolla lite. Åkte hem o tryckte i mig lite glass o tröståt typ hahah sen drog jag, ebba, hanna, lucila och hennes pappa ner o träna nå core, sjukt jobbigt faktiskt haha.. men tyvärr så behövs det verkligen för mig just nu(!!) men ska iallafall duscha nu och sen kolla på 'så blev vi svenska hollywoodfruar' eller vad de nu heter, höhö 
- som vanligt är jag ju stenseriös på alla bilder också!!;-) 

Filippa: i'm going to try

Har varit en slapp dag idag, bara två lektioner och sen har vi vart på ullvi och tittat på olika program. Blir bara mer och mer fundersam om vad jag ska välja för program men det står mellan samhäll och ekonomi iallafall. Nu ska jag slappa ett tag och sen ska jag och prova på dans, får hoppas på att det blir kul. Jag känner verkligen att jag måste ha något att göra nu när jag har slutat i både fotbollen och innebandyn. Men ska dra så hejdå.

Filippa: you need to know me before you judge me

Var tänkt att jag skulle plugga idag, hände de? Knappt. Har spenderat typ hela dagen med att titta på film/serier. Tittade på Ted med bror och sen har jag tittat på andra avenyn. Ted har jag sett en gång förut men den är så jävla bra ändå. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen ska jag sova. Sov gott. 

Filippa: i'm not a superhero

Har spenderat hela dagen men att titta på andra avenyn och bara chillat. Jag har verkligen inte orkat gjort någonting men det är så det brukar vara på söndagar för mig, skönaste dagen på veckan typ. Nu ska jag iallafall fortsätta med att titta på serier och sen gå och lägga mig. Skola imorgon ju så. Ni får sova gott så skriver jag imorgon eller någon annan dag.

Fanny: Follow your heart but take your brain with you

Igår blev det filmmys med Fanny och Kasper. Jag och Fanny försökte övertala mamma om att få dra till stockholm vilket gick sådär kan man väl säga. Kasper sov kvar här sen iaf och nu ska lillebroder snart ha sitt 8-års kalas i Idrottshallen så ska dit och ikväll är det träning som gäller! :)

Lisa: Sometimes the hardest thing and right thing are the same

drog till västerås igår med föräldrarna vid 4 eller nå, kollade på klocka men hittade ingen jag verkligen ville ha(förutom en som jag sen såg att de va exakt samma som ebbas..) så de blev ingen, åt gott på jensens böfhus och så åkte vi och kollade på niclas o hans innebandylag o kolla när ibk piskade på vib :) Sov runt 11 timmar inatt men ändå är jag trött som få.. Drog ner till hm med papi lite snabbt och sen dess har jag bara lagat i sängen typ. Ska ner o äta på chili nam nam idag och sen kolla på någon bio med massa, byeebyeee bitches!;) 

Fanny: Life is a bitch and then you die...

Nu kommer Fanny Johansen snart hit och vi ska väl bara titta på film eller nått. Träffade min underbara igår. Längesen jag träffade honom faktiskt. Imorgon är det åtta-årskalas för lillebror som gäller. Ni får ha det så trevligt människor så hörs vi sen. :)

http://ebbaseger.tumblr.com/

har inte gjort så mycket idag
 
jag och mina vän moa persson som var ute och promenera idag som ni ser hamna jag lite efter

Filippa: My love is like a star

Har blivit helt inne i andra avenyn och ser på det typ hela tiden. Sitter i sängen och tittar på de nu men ska snart sluta och sen gå och lägga mig. Fredag imorgon också känns som att det behövs men tycker faktiskt att veckan har gått jävligt fort ändå. Det skönaste är att det inte har vart nå läxer eller något så har typ bara kunnat tagit det lugnt när jag kommit hem. Aja nu ska jag titta så sov gott.

Lisa: You Can't Always Have It All. If You Try To Chase Two Rabbits You'll Lose Them Both

- vrid huvet eller nåå;-)
 

Bilden

sitter på bilden nu och den spårar som vanligt, inget jobb bara massa annat och ivan springer runt som ingen annan:k Spanska efter och sen engelska huhu slutar halv 4 som vanligt ... seeee yeaaaaa :) 

Filippa: how to love

Ligger just nu i sängen och ska faktiskt snart sova. Har typ inte gjort någonting sen jag kom hem från skolan förutom att jag har möblerat om i mitt rum. Förlåt föresten att jag inte har skrivit på några dagar men har inte haft något att skriva om så. Sov gott iallafall!
 

Lisa


Glenn: 2012

Har klippt ihop en liten video hahah, tänker tillbaka för varje klipp jag ser "vadfan gjorde vi här" men antar att jag kommer göra samma sak om ett år när jag kollar på från 2013 så.. Men iallfall hoppas ni hade ett bra år det hade vi iallafall! 

 

 


Fanny: HOOOLLLA

chacha bloggen :***
Nerå skämta men kom nyss hem ifrån skolan och tänker börja titta på någon bra serie nu har bara inte bestämt vilken än. Men har iaf ny blogg för mig själv nu också tänkte skriva på min gamla men hade ju så smart som jag är glömt lösen ordet hehe... men HÄÄÄR har ni den iaf om ni känner för att läsa den ;)

Ebba


Fanny: Helgen

Hejsan allihopa! Drar snart ner till ishallen IGEN. Har varit där varje dag sen i fredags... Aja men sov hos kasper i går till idag iaf. Vi tittade på film och sen lekte jag med lukas (kaspers lillebror). Finns det skönare unge eller? Såå söt haha. Men ska dra nu puss på er sötnosar :*

sexi


woopwoop

lalalalaalalal

Lisa: pancakes

Var ute igår o körde dunken med massa HAHA moget folk!! Kom hem vid 12 och ebba sov här så vi kolla på panic room som för första gången på århundranden inte var en skräck. Vi gick iallafall upp rätt tidigt för hon skulle iväg o kolla på hennes lillasyster så jag följde med föräldrarna och kolla på niclas sen kom hanna o wilma dit efter ett tag o nu är vi här hemma o försöker göra lite pannkakor ;) Lycka till höhö hejdåå :D

Filippa: Maybe this is the end, but dont think that im not going to give up without a fight

Har andra avenyn och tränat lite hemma idag, det är väl typ de jag har gjort förutom att jag har gått i skolan då. Nu ska jag lägga mig och sova eller inte riktigt än för jag är inte trött men snart iallafall. Längesen jag skrev här föresten men inspirationen finns inte, jag vet inte vad jag ska skriva om. Skriv vad ni tycker i kommentarerna så är ni as gulliga. Aja sov gott.

Lisa & ebba : skönaste tjejen!

 

Fanny: Spruta och grejer

Hejsan svejsan! Drog direkt och tog spruta idag efter skolan himla förvånad att det gick bra eftersom att jag är så sjukt spruträdd. Aja men nu ska jag ta en dusch pöss:*

Lisa: she says she doesn't care, but her eyes tell a different story

var tyvärr tillbaks till verkligheten idag.. Klockan ringde 12 gånger innan jag tog mig upp och antar väl att du kommer vara så ett tag nu :/ Känns hemskt, bara en massa snack om nationella porven osv o så kommer de väl vara sista terminen nu. Har inte gjort mycket efter skolan, bråkat och kollat lite på jersey shore med niclas kollat "några" avsnitt själv och kollat på klockor.. vet inte om jag vill ha en michael kors eller en marc jacob:(( jaja får väl fundera på de. Godnatt alihoppa och tagga till andra skoldagen imorgon, jippiiii!!

Fanny: Helgen

Hola chicos y chicas! Cup i lördags. Gick riktigt bra, vann alla matcher och vann därför även hela cupen kvällen spenderades därefter med mina girls. Igår hängde jag med kasper och idag har jag varit hos min bästa Fanny Johansen hela dagen. Riktigt kul att träffa henne för det var ett tag sen. Nu har jag precis tittat på Victorias Secret Fashion Show. Finns det något bättre eller?! Tror inte det. Nu ska jag iaf ta och sova för imorgon är det skola som gäller!
 

Lisa: I may not be there yet, but i'm closer than i was yesterday'

ställde klockan på halv 11 så jag skulle komma upp iallfall lite tidigare än vanligt men riktigt så blev de inte.. Somnade om efter den ringt 3-4 gånger och mamma väckte mig sen vid kvart över 12.. Ebba kom iallafall hit och vi gick iväg för jag skulle ta en spruta oså sen kolla vi på the watch, va inte så bra som jag trodde att den skulle va... Men kollade på bio igår med några brudar, Sune i grekland haha, vi var helt klart äldst dääär(!!) men den filmen var iallafall braa ;-) Sen drog jag med familjen upp till mormor och morfar :) Ska dra nu så bajsbajs :D

Filippa: Let me tell you a story about my life, but I warn you it's sad

Tjena! Sov till ett idag inte så bra med tanke på att skolan börjar på tisdag och då måste jag gå upp sju men det är som det är. Nu snart ska jag, ebba, hanna och lisa gå på sune i grekland. Ska faktiskt bli riktigt kul med tanke på att jag var där på samma hotell när dom spela in den. Ska bara fixa mig lite och sen ska vi väl dra ner dit. Ha en bra söndag.

Ebba & Lisa

de va någon som fråga i fråge lådan att vi skulle skriva killen/tjejen vi tyckte va snyggast i hela världen haha så lägger in bilder 
 
 
Ebba : 
 
 
 
Lisa : 
 
 
Men enligt oss slår inget han neranför haha 
 
 
 
 
 

Filippa: I thought I wanted to die, but in reality I just wanted to be saved

Har spenderat hela min dag hemma och haft sjukt tråkigt. Nu ska jag iallafall vara med folk och ha kul hoppas jag haha. Nu kom Lisa och Hanna så ska vara social, ha en bra lördag.

Lisa: You fight with the most important people in your life because those relationships are worth figthing for

har inte gjort så mycket idag drog hem till filipaa sen men tjejernaaa o käka massa gott o hade de trevligt huhu. Får se vad som händer imorgon ska försöka att inte sova så länge men antar att de blir så ändåå :( meeen back toooooo schooool snart ... vill intee(!!!) snart börjar alla nationella o skit också vilket jag inte ser fram emot :/ men ska inte tjura för de nu ska lägga mig snart så hejdååå o godnatt! :-)

Fanny: Tredje januari

Hejsan allihopa! Åker hem ifrån Sälen imorgon. Har haft det helt underbart här men nu ska man hem till verkligheten och om några dagar börjar skolan igen...


Lizo: Kap verdeee


 
okej alla bilder nu då... 
1. Jag och niclas i poolbaren höh
2. Jag och lillebror i poolen 
3. Familjen i poolbaren förutom big mama som tar kort
4. Sandra och lite av stranden 
5. Jag och syskonen på julaftonsmorgonen 
6. Baba och bror på en rasturang 
7. Jag mamma och mormor försöker skrapa fram lite pengar 
8. Jag bror och baba
9. Jag o världens bästa babaa  
 
tänkte 'jag laddar upp dom i 800 då blir dom lagom stora!!' men några kanske blev lite väl stora, hehe ;)

Lisa: Cheers for the new year and another chance for us to get it right

började året riktigt bra nere på torget hoppa runt o skrek med alla o sprang runt o krama allt folk gott nytt år osv.. sen som ebbo skrev så kom hon framspringandes o skriker 'de är bara nyår en gång om året' o sen kom nyårspussen haha så jag kom inte därifrån helt tomhänt haha!!;) Men lyckades också dra på mig ett fint bränmärke på ena kinden från min kära plattång på nyårskvällen haha...  ska nog äta med tjejerna ikväll så lär duscha o allt sådär men lägger upp bilder från kap verde snart för har dom på datorn nu huhu, byeeee chicoss!:D

Ebba - No matter how good or bad you have it, wake up each day grateful for your life. Someone somewhere else is desperately fighting for theirs.

har inte bloggat på länge vet fortfarande inte vad eller hur jag ska skriva haha sopa nej men på nyår iallfall så var jag först hos vendela med hennes familj och några andra & åt jätte god mot osv sen vid nio så drog jag hem till lisa där det var en massa trevligt folk och hade de super kul sen runt tolv drog vi ner till torget fick även en puss av lisa på 12 slaget haha och bästanyårskyssen av bästa killen , tror aldrig jag har kramat så mycket människor som på torget kramde även bästii 92728 gånger haha, och hon var även här i förr går och kollade solsidan hela kvällen med lilla mig , och nu ska jag sova skriver kanske sen och gör en video med en massa bilder från 2012 också puss
 
 

 
 
 

Filippa: i been everywhere but i haven't found YOU

Kvällen har jag spenderat med ebba och lisa. Först gick jag och lisa ner på stan och sen drog jag hem och käka och sånt sen drog jag tillbaka till lisa och efter ett tag kom ebba. Vi titta på film (någon på trean) och snacka typ. Nu ska jag titta på gossip girl sen sova, så godnatt!
 

Lucila: bye 2012 and hello 2013

heej! 
År 2012 har varit helt magiskt efter jag sett på alla bilder och allt. Man glömmer fan bort allt som hänt under det året. Nu när jag tittat igenom alla bilder och fräschat upp minnet över vad som har hänt 2012 är det fan underbart! Men  känner ändå på mig att 2013 kommer bli ett ännu bättre år, har flera saker planerade! 
 
2012 =
Vart på summercamp med bästa laget,   sommar- och julavslutning där betygen höjts rejält,   gjort olika filmer med Sofia (som ni never ever kommer få se),   varit i USA och haft det bättre än bäst med familjen min!!,   Motala med Filippa,   konfirmerat mig,   grill- och myskvällar med glenn, mupparna och massor med andra folk,   varit på tävlingar,   varit på mitt andra bröllop,   roadtrips med familjen lite här och var
 
Jag tackar och bockar för alla ni som gjort en av de bästa åren i mitt liv!

GLENN

Gott nytt år !!
pöözz från glennisarna 

RSS 2.0