Lisa: A girl should be like a butterfly, pretty to see and hard to catch

sista dagen på året idag haha.. helt spårat sjukt ju;o Känns som de snart är dags för valen till ullvi o börja där snart osv vilket jag egentligen inte vill alls haha. Ska ner lite senare på stan o köpa godis o massa annat gott till ikväll då vi ska fira nyåret alla förutom fanny som drog till sälen o lämnade oss här;) Men babas lillebror (min farbror för en snabbtänkta) kommer in lite senare för han har vi inte sätt sen innan jul o allt så de ska bli kul o få träffa dom också, men ska kila o äta något nu hejdåå! 

Fanny: Sälen

Godmorgon allihopa! Drar snart iväg till backen. Kör nog på snowboard idag. Ikväll tar året slut. Har nog varit ett av det bästa åren i mitt liv. Firar nyår här med familjen och lite vänner. Din andra får försöka klara sig bra i Köping utan mig haha ;).


Filippa: gossip girl

Tjena, den här kvällen har jag spenderat med mickis och lucila. Vi pratade och spelade eyetoy. På dagen gjorde jag inte ett skit!
 
Nu ska jag typ titta på gossip girl eftersom jag har börjat om på de, älskade slutet btw. Gossip girl är typ en av dom bästa serierna så har ni inte sett de så se de. Nu ska jag titta på de så sovgott.

Lisa: Love is giving someone the power to destroy you but you trusting them not to

var och shoppade med ebbo,hanna och lucila igår i örebro och fick med mig lite hem ändå, körde också en standard på jensens böfhus eller vad de heter. Sen drar jag och ebbo till hm snart väntar bara på att hon ska ringa och jag lär väl äta någonting snart också eftersom min frukost bestog av obooooy höhh. Ska också försöka ladda in bilderna från kap verde på datorn snart o lägga upp någon bild men vi får se hur de går. Men ha de bra hejdåå 

Filippa: and after all this time i have lost myself, please help me!

Imorgon drar jag till storvreta med laget. TAGGA! Ska bli sjukt kul och jag tror inte jag kommer uppdatera här så mycket här. Kanske kommer något inlägg från mobilen. Nu ska jag sova för jag ska upp och packa och sånt imorgon så godnatt!

Lisa: i finally find the courage to walk out of your life

hemma nu o trodde aldrig jag skulle säga dehär men de känns hemskt... vädret,kylan allting vll bara tillbaks! Har också bränt mig o börjat flagat på ett ställe... AnSikteT.. är så jäkla sur(!!) så ni anar inte! Ser ut som nå komoflage ansikte och tänker fan inte visa mig ute.. Sen är övriga kroppen brun men de syns ju ändå inte eftersom allting är täckt i 48 lager kläder nu typ hha :/ Meeen ska försöka ladda in bilderna(har försökt hela morgonen men kameran vill inte:// ) så jag lägger väl upp lite bilder senare någon gång, hejdåå så länge :D 
 

Ebba

 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filippa: 25/12-12 01:04:00

Julaftonen har verkligen varit toppen och jag har haft sjukt mysigt. Nu ska jag snart lägga mig och titta på någon serie. Jag har typ inge mer att säga hoppas bara ni har haft en grym julafton! Skulle vara bra om ni svara så jag vet :)
 

Borde jag göra en video på vad jag fick i julklapp?

  • Ja
  • Nej

Freeblogpolls

More polls: Gullbrev


Fanny: Julafton

God jul allihopa! Nu har mormor, morfar, farmor och farfar åkt härifrån och det är snart dags för mig att börja packa om inför sälen. Hade ju allt packat men kom ju lite nya grejer nu som man vill ha med. Jag har iaf haft en grym julafton och hoppas eran har vart lika bra! Här kommer lite pics på lite klappa jag fick :)
 
2012-12-24 @ 19:52:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: trött

Jag har skrivet ett inlägg tidigare idag men tydligen så glömde jag publicera de. Idag vakna jag halv två, lite sent haha. Var hemma och typ inte gjorde någonting förens typ halv sju då jag åkte till hanna. Vi tittade på en film och sen titta vi också på julkalendern och vid tolv drog jag hem. Nu ska jag lägga mig nu eftersom det är väldigt sent så godnatt!
 
2012-12-23 @ 02:42:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: 7 sanningar om mig

1. Jag älskar tv serier, mina favoriter är one tree hill, gossip girl och pretty little liars dock har jag sett klart på både oth och gg.
2. När jag är arg eller sur så sätter jag på musik på högsta volym och sjunger med så högt jag kan. 
3. När jag mår dåligt så pratar jag inte så ofta om de jag skriver hellre låtar om hur jag mår.
4. Just nu prenumerar jag 110 på youtube, nööörd.
5. Jag är allergisk mot en grej, träspån hahah.
6. Jag önskar att jag hade längre hår men mitt hår vill inte växa, fast det har blivit lägre på sista tiden så jag kan ju alltid hoppas.
7. Jag har typ sutit med de här i nån timme så jag tänker sluta nu.
 
Där har ni sju sanningar om mig.
2012-12-22 @ 00:32:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa: Kap verdeeeee

love lifeee här borta!!! det ända jag klagar på är väl att de finns så jäkla mycket mat så jag äter tillräckligt mat så jag inte behöver äta nå nästa år :DD Är dock inte så brun så jag ska fan försöka pressa så jag får massa färg tills när jag kommer hem och kan mobba glenn;** Men saknar mina homies men vill inte lämna dethär stället, men god jul i förskott om man kan säga så (?) och puss hej :D
2012-12-21 @ 20:07:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: maybe this year

Har spenderat kvällen hos hanna. Vi titta på Bert och Sune, älskar dom båda. 
Nu ska jag vänta uppe tills 2.12 och se om jorden går under eller krockar med solen. Nu ska jag titta på youtube videos, godnatt!
2012-12-21 @ 00:01:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucila: My angels

 
Vart och köpt de sista julklapparna idag i västerås med fina tjejer. (bara en julklapp kvar nuu, hahh) 
Zoe och pappa är iväg och hämtar Mia och Lotta från Arlanda (min kusin och moster från Spanien som jag skrev i ett tidigare inlägg för några veckor sen.) Städat och allt och snart kommer de :)) 
Nu tittar jag och mamma på Mordet i Sandhamn från igår eftersom vi missade det
 
Bild från avslutningen från igår på världens finaste tjejer!! (bild lånad från http://aalicekarlstedt.blogg.se/
 
 
Uppdatering: De är i Västerås, snart framme
2012-12-20 @ 18:50:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Filippa: always be together

Bild från igår på mig, lucila och hanna när vi satt i kyrkan.
Nu ska jag snart med mamma och handla. Har inte gjort någonting på hela dagen bara tagit det lugnt liksom, det är skönt de också.
 
Föresten tror ni på att jorden går under imorgon, själv tror jag inte på de. Men ni kan ju typ skriva en kommentar vad ni tror :) Ha det bra skriver senare eller imorgon.
2012-12-20 @ 16:14:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fanny: Jullov + sjuk...

Hej världen! Ligger hemma i min säng med halsfluss och feber. Så sär lagom rolig start på lovet. Hade i alla fall avslutning igår och ingen röst och skulle sjunga men det gick konstigt nog bra ändå efter avslutningen drog jag iväg med några stycken för att käka på kirin. Tjänade 1800 spänn för mina betyg också vilket inte känns helt fel. Nu ska jag väl fortsätta sova och sedan ta och städa mitt rum och börja slå in julklappar :).

2012-12-20 @ 15:11:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: avslutning

Ska snart dra till avslutning typ om 5 minuter. Skönt med 3 veckor fritt från skolan, haha. Taggar till julafton, storvreta och nyårsafton skit mycket. Men jag ska typ dra nu så vi hörs. Kommer säkert bilder från mig senare eller någon annan.
 
2012-12-19 @ 17:53:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: Dance until we die

Tjena! Jag har bloggtorka så ni får gärna komma med förslag om vad jag ska blogga om. Idag har vi iallafall haft klasskampen och guess what vår klass vann, 9D asså. Något man verkligen inte kunde tro men det gjorde vi iallafall. Imorgon är det iallafall avslutning på kvällen och efter de drar vi ut och käkar och sen får vi se vad som händer. Nu ska jag snart lägga mig så godnatt.
Jag, Fanny och Mickis, vi hade millitärtema om de inte syns haha.
2012-12-18 @ 23:05:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa: Every song ends but is that any reason not to enjoy the music?

är stressad som ett as.. filippa fick komma över o hämta någon tröja som ebba ska ha och jag har sprungit runt halvnaken i hela huset o letat efter saker. Men börjar få allting på plats nu och lär lägga mig snart för tror taxin kommer 4(?) inatt o vill ha lite sömn innan det. Sen drar vi oss mot vämen, puss 
2012-12-17 @ 22:15:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hanna:17:de december

Hej! Kom hem från skolan för nån timme sen. Gjorde egentligen inte så mycket i skolan eftersom att det snart är lov :) just nu tittar jag på tv och har gjort lite mellanmål. Har ingen bild att lägga upp så ni får en bild på mitt mellanmål haha.

2012-12-17 @ 15:39:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


filippa: ootd+text



tröja-vinyl/shorts-hm/tights-lindex/skor-madlady.se
tänkte att jag kunde ladda upp min outfit eftersom någon ville att vi skulle lägga upp våra outfits. Idag har jag spelat match mot vib, vinst med 2-1 skönt! Efter de var vi hos mormor och morfar för att fira morfar, 82 bast. Nu checkar jag tv och ska fortsätta med de, godnatt.
2012-12-16 @ 21:40:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa: I don't say i'm sorry often, but when i say it.. I really mean it

täckte sova hela helgen men så blev det inte riktigt.. Ebba ringde och väckte mig idag och filippa väkte mig tidigt igår.. Meeen iallafall så kom ebba förbi en liten sväng och meningen va att hon skulle komma tillbaka o kolla på solsidan med mig men så blev de ju inte för tydligen så visas de inte idag... Har inte gjort mycket idag, har knappt gått utanför huset och är ful som stryk haha. Men måste packa och duscha nu så hejdåå :))
2012-12-16 @ 20:43:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ebba - Would you know my name, If I saw you in heaven

2012-12-16 @ 20:14:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fanny: Lucia :)

Hejsan allihopa! Längesen jag bloggade men har haft fullt upp. Lucia i torsdags och fick duscha i två timmar för att få ut stearinet ur håret vilket jag ändå inte lyckades med. Sen drog vi och tittade på lillebrors lucia och helgen har spenderats med Kasper. Nu är jag trött så jag håller på att avlida så ska sova och imorgon är det "lilla" julafton med kusinerna i Stockholm som gäller :).

2012-12-15 @ 23:58:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa och Hanna: påväg till västerås


Vi bjuder

Nu sitter vi här på tåget påväg till v-ås och ska handla lite julklappar. Vi blir väl kvar där ett tag, ha en bra lördag allihoppa.
2012-12-15 @ 11:24:46 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Filippa: I don't know..

TJENA! Jag sitter och har tråkigt för mig själv och försöker komma på något kul att göra, ska nog höra med någon om vi ska hitta på nå. Fredag äntligen föresten, endast 3 dagar kvar i skolan men det kommer ändå inte hända någonting på dom dagarna så det är ju chill. Ska försöka få in ett inlägg på bloggen varje dag men jag har verkligen inget att skriva om. Varje gång jag sätter mig och ska skriva så slutar det med att jag har skrivit en mening och sen finns det inge mer att skriva. Jaja nu ska jag måla mina naglar, hejdå :)
2012-12-14 @ 19:35:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa: Someone once told there's nothing wrong with fairy tales everyone ends up happily ever after in the end" - peyton

fååååår "skit" för att jag/vi bloggar för liteeee så skriver väl ett inlägg nu. Skolan börjar redan nu bli sjuk ovärd(mer än vanligt) kolla på film, kolla på film, skrev i nå litet häfte, körde hängagubbe i 10 min sen slutade vi och kolla på film, värt o ta sig till skolan nu! Ebba ringde iallafall och är påväg hit så jag ska hoppa in i duchen nuuuuu, fryser som ett as efter all mulning o snöbollskastning.. :/ Men ha de braaa hejdååå ;)
 
2012-12-12 @ 17:29:04 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Fanny och Lucila: Slöjd!

Sitter på en lagom tråkig slöjdlektion nu. Sovmorgon i morse som lusse fixaaaade :D. Nu ska vi fortsätta göra ingenting puss :*
2012-12-11 @ 12:18:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Filippa: klar med allt

Tjingelingpling! 14 dagar kvar till julafton nu, två veckor är ju de, HELT SJUKT! 
 
Idag har jag först vart i skolan som vanligt sen gick jag hem och gjorde klart en faktauppsats. Äntligen klar med alla prov och inlämningar och sånt, känns så himla bra får bara hoppas att ingen lärare ger oss nå mera. Efter de iallafall så drog jag på träning vilket kändes sjukt skönt eftersom jag inte tränade på hela förra veckan. Nu har jag bara tagit det lugnt och ska snart gå och lägga mig. Sovmorgon till halv tio imorgon också yees. Ha det bra och godnatt.
 
2012-12-10 @ 23:04:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ebba - i never meant to start a war, you know i never wanna hurt you

hejhejhejehjeh  har inte gjort så mycket i fredags träffade jag några och i lördags var jag med mois hela kvällen sen igår så gjorde jag inte så mycket var bara hemma kolla film osv och idag så var jag och gymmade med hanna och lisa sen så badade jag och lisa haha  ''jag flyger'' hoppas du ser de här jack / din rose ;-) 
 
 
 
2012-12-10 @ 20:23:11 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Lisa och Ebba: videoblogg

fullt normala osv...

 

 

 

2012-12-09 @ 21:19:00 Permalink videor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fanny: Plugg och lucia

Hejsan ett tag sen jag bloggade nu men haft mycket att göra nu börjar det i alla fall lugna ner sig lite. Två prov imorgon sen äre nog lugnt och betygen sätts på onsdag. Ska lussa imorgon också och på torsdag är det lucia hela dagen så ingen skooola :D. Luciakröning i fredags och blev utsedd till kabbes lucia så snart kommer magda hit med kronan :). Nu ska jag plugga lite matte med nya lurarna i öronen som jag fick i julstrumpan imorse. Trevlig söndag allesammans puss :*
 
HÄÄÄR har ni en liten länk till kabbes hemsida om luciakröningen om ni inte har nått annat för er att läsa :)

 
 
2012-12-09 @ 14:08:44 Permalink Allmänt Kommentarer (73) Trackbacks ()


Lisa: There's 3 types of people in this world: Those who make things happen, those who watch things happen, and those who wonder what happened

droooog till västeråååååås cityyyy okej nee.. drog till ikea o erikslund där o va nästan bara paå ikea med sandro och mamma. Köpte en talva som de kommer ta tid för mig att fixa för jag ska försöka få in en 40-50 bilder i den eller nå.. ju fler desto bättre tyyyp, så lycka till med de! Imorgon måste jag städa också.. odlar kläder i båda mina rum typ, har kläder i hallen som har legat där i typ 2 veckor, har böcker och skit överallt o har två prov på måndag som jag inte har börjat kolla på en. Jah(!!) ser fram emot morgondagen haha, godnatt!:)
2012-12-09 @ 00:13:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: When everything goes wrong, you need to take a step up and fight until everything gets better

Bild från idag från instagram!
Just nu sitter jag hos mamma och tittar på någon film som går på tv, har sett den ungefär 700 gånger men spela roll den är okej ändå. Var och shoppade med mamma idag också, hittade en tröja, en foundation, en bh, ett halsband och sen en julklapp också. Nu ska jag forsätta titta på filmen, ha en bra dag! 
2012-12-08 @ 20:34:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hanna:Lussebak!

2012-12-07 @ 17:49:00 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Lisa: I'm not single & I'm not taken. I'm simply on reserve for the one who deserves my heart because they say good things take time

eftersom jag ändå inte gör någonting annat kan jag lika gärna blogga igen.. Har varit hemma med farsgubben hela dagen eftersom han också är sjuk (säkert hans fel att jag är sjuk också) så vi har inte gjort så mycket.. Typ setat framför teven hela dagen i inget mer haha :/ Drog ner till kicks med sandro och mamma o kolla parfymer, tror båda dom hittade med inte jaaag.. får se till o hitta någon bra nu... Men måste verkligen ta tag i pluggandet nu så de blir väl vad jag kommer göra i kväll, bajs bajs :)) 
 
2012-12-06 @ 17:09:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa: Be with someone who knows exactly what they have when they have you. Not someone who will realize it when they've lost you

är hemma idag igen, bäst o ta de säkra före de osäkra typ! Nej men modde inte alls bra igår kväll, ebba mobba mig för jag prata konstigt o va ful så jag va inte så taggad på o ta mig genom stormen till skolan idag. Lär väl iallafall pluggaa..:/ ska skriva 3 prov imorgon som jag knappt har börjat kolla på så lär väl sätta igång snart.. Men ska kolla har bara några avsnitt av oth kvar sen har jag kollat hela serien för en 3:e gång typ.. hehe. Så v hööööörs hejdå:D 
2012-12-06 @ 10:58:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: bara ett tråkigt liv

SKULLE DU HELLRE :

1. pierca näsan än tungan ? – näsan tror jag
2. Vara seriös än rolig ? – rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. brinna upp eller drunkna ? –  hmm, usch äkligt båda två, men brinna upp tror jag.
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? föräldrar haha

SVARA ÄRLIGT:
1. är du kär i nån ? – inte just nu
2. sol eller måne ? – sol
3. vinter eller höst ? – vinter av dom två
4. vänster eller höger ? – jag är högerhänt? 
5. soligt eller regn ? – soligt, vem gillar regn?
6. vaniljglass eller chokladglass ? - vaniljglass tror jag, jag typ gillar inte vissa chokladglassar

OM DIG :
1. Hur mycket är klockan just nu ? – 22.08
2. fullständiga namn ? - Filippa, haha 
3. Vart vill du bo ? - Göteborg kanske, iallafall om det skulle vara här i sverige, annars LA typ
4. hur många barn vill du ha ?- 2-3 typ!
5. vill du gifta dig ? – Kanske, jag är typ inte den som drömmer om att gifta mig, men om jag hittar den rätta (mupp).
6. rullar du spagetti eller skär du den ? – rullar den oftast!
7. har du ätit sushi ? – nepp
8. lyssnar du på nu ? – Ingenting
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Vet inte faktiskt
10. humör ? - okej

11. Är du en tidsperson? Ja, jag vill inte komma försent, hatar de

12. Gillar du att fest? Japp   

HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? – Nej
2. sjungit ? - haha, ja, hela tiden typ
3. blivit kramad ? – Japp
4. känt dig fånig ? – ja
5. saknat någon ? – Japp
6. dansat galet ? – Nej tror inte de
7. klippt håret ? – nej,
8. gråtit ? – aa
9. ljugit ? – nepp
10. blivit kysst ? - nej

GREJER :

1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - neppnepp
2. har du en hund ? – nej, men jag vill ha
3. sover du helst själv eller med någon ? - Själv oftast, men roligare att sova med någon
4. tror du på spöken ? – Ja, eller typ, ibland

 
2012-12-05 @ 22:16:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ebba-it's never too late to realize what´s important in your life and it´s never wrong to fight for it

Sitter occh pratar skype med lisa the sexiest women on planeten, orkar inte skriva någonting så svarar på några frågor istället ;-) 
 

Namn: Ebba the best

Ålder: 15

Längd: 1.67

Sko-storlek: 37-38

Född: västerås

Bor: en annan del av kping

Gör just nu: Bloggar

 

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: glad, omtänksam, snällll 

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: ger upp fort,dåligt tålamod, lite lat haha 

 

 

Vad är du rädd för: haha mycket 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: är alltid migsjälv 

Det roligaste jobbet du haft/har: praoen vi hade i två veckor på gillet 

Har du körkort och egen bil: nej inte än

När tog du ditt körkort: när jag är 18 

När grät du senast: För några dagar sen

När skrattade du senast: nyss l

Vem åkte du bil med sist: mamma,moa och moa

Vem åt du mat med sist: Familjen

Vem sov du hos sist: fanny johansen

Vem sov hos dig sist: lisa

Vad var du rädd för när du var liten: the man under sängen

Vad ville du som liten bli när du blev stor: polis

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: typ 4

Värsta smärtan du råkat ut för: brände magen med stekpannan 

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: familj, vänner osv

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: - 

Har du någonsin sportat: Spelat fotboll

Någon du ser upp till:  mormor

Vad finns alltid i din handväska: -

 

 

Har du varit utomlands någon gång: ja 

Vilken plats var finast: thailand

Största stad/städer du varit i: London

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: nej

Snusat: nej

Druckit: nej

Har du piercing eller tatuering: nej

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: längre än mig , snäll , omtänksam , social, glad, rolig.

Finaste komplimang du fått: haha vetinte riktigt

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: ja

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja

Har du någonsin fejkat en orgasm: haha 

Hur många sex-partners har du haft: nada

 

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund, katter är läskiga

Aftonbladet eller expressen: vad är de för skillnad tidningar båda två 

McDonalds eller MAX: beror på 

Vin eller Öl: öl smakar skit så vin tror jag 

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: UTLLAAANDEr

Sport eller nyheter: nyheter

Hockey eller fotboll: fotboll alltid

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: haha beror väll på hur den er ut 

Sommar eller vinter: Sommar 

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Flygplaaan

Bil eller buss: bil

 

 
2012-12-05 @ 16:22:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa: sjuuuuk :(

stannade hemma från skolan idag... spränghuvudvärk, ont i magen, feber och en näsa som rinner som aldrig förr.. Men känns bättre nu än tidigare idag så får väl se de som positivt. Orkar iallafall inte skriva nå mer hoppas ni mår bättre än mig så gör jag nån tidsfördriiiivsak nu! 
 

 Namn: Lisa Burén

Ålder: 15

Längd: vet ejj 

Sko-storlek: 36, hehe

Född: Västerååås 

Bor: Köping

Gör just nu: Tycker synd om migsjälv 

 

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: haha ... 

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: pratar ibland för mycket, förlåter folk oftast för lätt och när jag väl är sur... så är jag rätt sur :Ppp 

Vad är du rädd för: clowner 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: don't knooow 

Det roligaste jobbet du haft/har: jobbar inte

Har du körkort och egen bil: är bara 15 

När tog du ditt körkort: om 3 år så smäller de!

När grät du senast: släppte nån tår nyss höhö, bästaaa one tree hil 

När skrattade du senast: nyssss 

Vem åkte du bil med sist: mamma

Vem åt du mat med sist: babA

Vem sov du hos sist: ebbo

Vem sov hos dig sist: hanna

Vad var du rädd för när du var liten: vargen i bamse 

Vad ville du som liten bli när du blev stor: fotbollsproffs haha, knät pajjade den idén rätt bra !

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: några gånger 

Värsta smärtan du råkat ut för: när jag hoppa på kryckor o fick för mig att jag kunde gå så jag tog 2 steg o ramla ihop

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: sommaren o allt med de :DD

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: när folk snackar massaaa skit

Har du någonsin sportat: yesssbox, long time ago :( 

Någon du ser upp till: mormor 

Vad finns alltid i din handväska: har inte handväskaa

Har du varit utomlands någon gång: ett antal gånger 

Vilken plats var finast: oj vet inte.. de mesta är sjuk fint!!

Största stad/städer du varit i: stockholm, göteborg, rom, new york och london tror jag :) 

 

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: ne

Rökt: nepp

Snusat: neej

Har du piercing eller tatuering: bara 3 i öronen 

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: omtänksaaam o ögonen helt klart

Finaste komplimang du fått: hahah vet inte alla är sjukaa :pP

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: hoppas inte 

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: yes

Har du någonsin fejkat en orgasm: haha neee

Hur många sex-partners har du haft: haha ojoj för många ;) 

 

 Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: storstad

Hamburgare eller pizza: pizzaaa

Kött eller fisk: kött fifan 

Hund eller katt:  hund

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet tror jaaag 

McDonalds eller MAX: donken men ändå max haha, vet inte 

Vin eller Öl: inte fan öl iallafall 

Charter- eller skidsemester: charter hheeelst klart

Sverige eller Utlandet: utlanddeeeet!! 

Sport eller nyheter: sport

Hockey eller fotboll: fotboll 

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: vet inte olikaa 

Sommar eller vinter: sommaren är här i jag är snyggast i världen 

Vår eller höst: vår

Flyg eller tåg: flyyyg

Bil eller buss: bil 

 
2012-12-05 @ 16:06:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: It's my life

Godmorgon eller något sånt? Nu sitter jag i skolan och har bara haft en lektion hitills. Snart ska jag ha So men vi ska bara plugga till våran fakta uppsats eftersom vi har en vikarie. Har typ inge mer att skriva, så vi hörs.
2012-12-05 @ 09:28:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucila

ååååååååh, vad skönt!! fick nyss reda på att vi inte ska ha våran muntliga redovisning för att vår lärare är sjuk!! wohooo 
annars då? har inte hänt nå speciellt i mitt liv förutom att om cirkus 20 dagar kommer min moster och min kusin!! :) 
2012-12-05 @ 09:26:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fanny: Plugg

Sitter och pluggar nu med lillebror vi kör på dricka med sugrör och skriver med färgpennor så att det ska bli lite roligare. Igår var det DM-slutspel och slutade som trea. Nu ska jag ta och plugga vidare här hare gött puss :*

2012-12-03 @ 17:42:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa: And who do you think you are Running 'round leaving scars'

har inte gjort så mycket idag.. men drog hem till alice med några tjejer nu på kvällen var riktigt kul!! Nu ligger jag hemma o kollar på någon sjuk konstigt skräckfilm eller nå helt för mig själv.. Imorgon måste jag iallafall plugga en massaaa, gjorde de aldrig tidigare idag vilket jag behövde :/ Sen får vi väl se vad som händer mera ska iallafall kolla färdigt på denhär filmen nu, hejdååå ;-) 
2012-12-02 @ 01:43:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filippa: hello december, please be good!

Hej alla glada och mindre glada. Idag har dagen bestått av att döma och plugga, byta liv någon? Tjänade iallafall lite pengar och kanske blev lite smartare, det vet man aldrig. Klockan 8 ska jag men en massa tjejer till alice och där får vi se vad vi ska göra. Nu ska jag dra så hare bra.
 
2012-12-01 @ 17:54:51 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0