Lisa: Don't let someone else's opinion about you become your reality

Ja som filippa sa så kommer ju hon hem idag, eller hon är hemma nu och hon bor ju typ 100 m ifrån mig så jag går väl kankske dit lite snabbt. Är ju annars inte speciellt taggad på att gå bredvid henne om hon är brun o fin medans man själv har tappat all färg förutom på bena men dom visar man ju ändå inte nu över vintern. Sen senare ska jag tro det eller ej gå sån här körskolakurs så om en vecka och några dagar sitter jag i förarsätet i en bil! Hahaha herregud vet inte vad jag ska tycka om det.. Skrev till wilmsan o sa att hon inte skulle få skratta när jag skulle berätta vad jag skull göra idag och såhär var hennes reaktion ....
 
 
- så mina kompisar är inte lika säkra som mig på att det kommer gå bra med andra ord... hehe ;)
 

filippa: home sweet home

tjena folket, jag är hemma i sverige igen vilket känns bra men ändå inte. nu sitter jag här på arlanda och väntar på flygbussen som kommer vid 6 ungefär. johannes kommer och hämtar mig och mami sen i v-ås. nu ska jag bara ta de lugnt så godnatt eller godmorgon på er!



LIsa: You can't start the next chapter of your life, if you keep re-reading the last one

Vaknade alltför tidigt idag.. Har vaknat 10 dom sisa dagarna och undrar vad felet är eftersom mina föräldrar annars brukar tvinga mig upp ur sängen?! Men det är ändå rätt skönt för annars hinner man inte göra något förns efter kvällsmaten typ för man är så seg så nu sover jag inte bort dagarna iallafall! Ska iväg o gymma idag va några dagar sen jag tränade sist så det ska bli skönt sen vet jag inte vad som händer ;) Nu måste jag sticka sååå byeeee 

filippa: Välkommen till värmen

tjena allihoppa i sverige. här ligger jag i solen i kap verde och har de allmänt skönt, men dock saknar jag mina älskade vänner där hemma. klockan är halv ett här ungefär så vi ska väl snart gå och äta lite mat. jag kommer kunna blogga härifrån så de kommer väl upp nå inlägg men ha de så bra så länge

Lisa: The mind is everything; what you think, you become

ojj vad grymma vi är på att blogga nu alltså!! Jaja livet går vidare för deee. Hanna kom över igår o vi kolla på film o käka lite onyttigt.. Garva så jag dog emellan åt haha herreguuud. Skulle träffa ebbisen idag sista dagen innan hon lämnar mig men så blev det inte:(( Men nu ska jag iallafall sätta på lite oth och sen drar jag ner mot kb-hallen om knappt 2 timmar, ciaooo ;)

Fanny: Back on track

Hejhej suger på att blogga nu men har precis kommit igång med mitt liv efter att ha varit sjuk så nu kör vi. Sälen imorgon och på måndag kommer snickarn för att bygga om mitt rum så att jag får min efterlängtade dubbelsäng. REnsade ur allt nu och hittade massa saker bland annnat ett gulligt brev från lisa eftersom att vi brev växlade när vi var små fastän vi var grannar haha. ;)

Lisa: *Tur*-dag idag!

eftersom filippa lämnade oss i lilla köping igår så är det väl jag som driver bloggen nu i några dagar?:pPpp Haha ne men inte lång ifrån alla gånger. Har iallafall inte gjort något speciellt idag mer än att bara haft allmänt otur.. Försov mig som nu börjar bli en vana... skulle åka skridskor och drog på mig två jävla vurpor, ena så trodde jag knät skulle lossna och andra så ät jag glad över att jag hade hjälm och sen efter hade jag självklart helt punka på framdäcket och fick gå hem med cykeln. Jarå braaa dag idag alltså !!! 
btw så har jag inte allt nå söndergådda skor på bilden under!?

Vi är bääääääääst / Lisaaaaa och hannaaaa


Lisa: Everybody wants to change in the world but nobody wants to change

Vi har inte så farligt lång dag i skolan på måndagar men de känndes betydligt längre idag.. Orkade knappt ta mig upp ur sängen, hade klockan på ringning 12 gånger, drog på mig nå kläder och kände inte alls för att sminka mig imorse men tänkte att inger ser/bryr sig om det endå. Första lektionen och det kommer 'du har inte mascara på dig idag va' hyffsat snygg man kände sig då alltså! Men drog hem och sen iväg på boxning/kickboxning eller vad de nu va det va iallfall jobbigt så jag vet inte vad men de va faktiskt kul vilket jag inte trodde innan. Har temadag imorgon fotboll på förmiddan och skridkor(sitta o dricka oboy) på eftermiddan, men nu ska jag sova godnatt!
- bara för att det inte finns många saker som är bättre än oth 

Filippa: sometimes you need to someone to tell you you're not as terrible as you think you are

Har först varit i skolan som vanligt och sen efter de drog jag hem snabbt och sen vidare till pappa där min bror var och han skulle ladda in lite musik till mig. Klockan kvart över fyra var jag hemma hos mina kusiner för deras mamma skulle slinga mitt hår så nu är de mycket ljusare men jag har verkligen inte vant mig än, känns riktigt konstigt. Nu har jag kommit hem från kikboxträning, var typ de jobbigaste jag någonsin gjort men kul ändå. Ska snart titta på top model sverige och före de ska jag duscha så nu ska jag dra så hejdå.

Filippa: party all night

På dagen var jag hos mormor och morfar och fikade lite och pratade mest. Efter de drog vi allihoppa hem till wilma och firade henne för hon fyllde i fredags och vi hade grymt kul. Efter de har jag bara legat hemma och har hållt på att somna typ hundra gånger men efter jag har skrivit de här inlägget ska jag faktiskt sova, skola imorgon ju. Godnatt allihoppa! 
Föresten jag ser ut som jag vet inte vad på bilden lisa la upp men de gör ingenting, hahha.

Lisa: Bara för att wilma är lika gammal som meejjjj (i 3 veckor till))

Eftersom wilsan fyllde i fredags så drog vi och överaskade henne!! och för första gången på länge blev hon faktiskt överaskad och hade liksom inte bara väntat på eftersom vi kör såhär med alla ;) Satte iallafall på oss snygga partyhattar och dryga visselpippor och stälde oss och skrek utanför dörren!! Henne far lyckades också skrämma skiten ur mig. Spottade tydligen ut maten jag hade i mun, colan jag hade i glaset låg över bordet och jag låg nere på golvet och sprattla som en jävla fisk hahaha.. Fyfan aldrig varit så rädd i hela mitt liv o då blir jag skrämd rätt ofta, huhu.. 
 
- bilden är egentligen för ful för att visas men vadfan.. man måste bjuda på sig själv !!!

Ebba

outfit bild och grejer duktig är jag happy face <3<3<3<3

Lisa: 130216

fick sluta tidigare igår i skolan vilket verkligen behövdes! Är klar med alla inlämningsuppgifter, prov osvosv för den här veckan och hoppas verkligen inte att vi får något till nästa vecka. Behöver verkligen lovet som snart kommer, 5 skoldagar kvar sen är vi där! Vaknade i alla fall rätt tidigt idag (kvart i 11) åt frukost och sen har jag inte gjort så myket mer. Ska snart duscha och städa i mitt ena rum för de ser vidrigt ut och då är det illa om jag säger så. Sen får vi se om jag går ner i kb-hallen o kollar på niclas när han lirar idag :) 

Hanna:16:e februari

Hej! Vakna nyss och ska snart gå ner och käka frukost. Hade skutkul igår, jag Lisa och Filippa gymma efter skolan sen på kvällen så träffa vi en massa folk och vi satt typ och snacka, körde snöbollskrig och dansa typ halva kvällen haha ;) hoppas ni hade en bra fredagskväll ! Puss :-*


Lisa: Forget those that forgot you


Lisa: Always forgive your enemies, nothing annoys them so much

har varit sjukt trött de senaste dagarna och känner att jag behöver lov.. nästa vecka kvar i skolan och sen är vi där! Behöver dte verkligen nu alltså... Drog iallafall hem till filippa efter skolan som hon sa och sen klippte jag hennes hår :pPpp Sen snacka jag lite med ebba tills hon skulle sova och då kollade jag på maria och mindy best friends forever, haha älskar maria nå sjukt! Men ska sova nu hörs senare och godnatt! 
- snygga bilder jag hitta!

Filippa: Sometimes I remember myself that this is the person i've become, and that it's time to accept that i'll never be anyone else but me!

Det skulle ha kommit upp ett inlägg från mig igår men glömde att publicera de klumpigt nog. Lisa och jag drog hem till mig efter skolan, vi baka en kladdkaka, snacka en massa och så klippte hon faktiskt mitt hår också. Vart riktigt bra även om det är kortare och jag försöker spara ut så måste man ju få bort de slitna. Nu har jag nyss tittat på tv och nu ska jag chilla och titta på någon serie. Sovgott allihoppa!

Lisa: Valentine


Ebba - When you fall for personality, everything else about them becomes beautiful.

heeeej, har bara legat hemma i två dagar är sjuuk så jag blir hemma imorgon med men på fredag ska jag nog gå. Kollade nyss på Johan Falk - Kodnamn Lisa, skit braaa som alla andra,  har dessutom kollat igenom alla  filmerna nu så jag ligger här och gråter, bästa joel kinnaman
 
snyggaste

Fanny: Sjuk

Hej, ligger hema och är sjuk och har gjort den senaste veckan. Tror iaf att det blir skola imorgon. Ska ta och kika på Maria och Mindy nu. Städerskorna är här och städar också så har nu stängt in mig på mitt rum men sånt är livet. 

Lisa: Fate Controls Who Walks Into Your Life. But You Decide Who You Let Walk Out Who You Let Stay And Who You Refuse To Let Go

två veckor kvar nu sen är de lov, tror de är de som får mig o orka gå till skolan nu för tiden. Kom på att för ett år sen så var jag i new york på sportlovet, de känns som de va flera år sen jag var där? :oOo Gick hem efter skolan, satte mig framför teven och gick sen tillbaks för utvecklingsamtal där vi väl egentligen inte kom fram till mycket vettigt. Gick hem igen och sen så åkte jag ner o träffa ebba på gymmet o biffa lite :pP haha eller aa, vi garva rätt duktigt ett tag där så de var väl inte fullt seriöst hela tiden idag.. ;) Godnatt!
 
- bara för att jag är så grymt snygg... 

Filippa: I am a human and I need to be loved just like everybody else does

Tjenixen, hade matteprov första timmen idag vilket jag tror gick bra men det gick de säkert inte bara för att jag säger de. Aja jag hade utvecklingssamtal också så missa lite av tekniken. Sen drog mamma och jag ner på stan för jag behövde köpa en mascara och en bikini. Hitta båda två sakerna. Efter de gick jag hem och titta på revenge och plugga lite. Nu ska jag sätta mig och plugga mera så jag slipper spendera hela dagen imorgon för att göra de så godnatt.

Filippa: just smile

Började dagen med att döma, det gick väl bra. Efter de drog jag hem och tänkte plugga istället hamna jag vid datan och gjorde inte så mycket plugg så jag får hoppas att det ändå går bra med matteprovet imorgon. Nu ska jag checka lite tumblr och instagram på mobilen och sen ska jag sova det börjar bli sent så. Hoppas ni har haft en bra söndag även fast dom flesta antagligen har haft söndagsångest (inklusive jag) men godnatt. 
 

Lisa: 130210

vaknade med ebba vid halv 1, tydligen hade jag skallat stackarn i sömnen och när jag vaknade så låg våra huvuden med 3 cm mellanrum så vetefan vad vi gör när vi sover. Vi jobbade lite matte faktiskt sen fastande vi på ett tal o låg där på soffan o garva åt ingenting. Sen när hon drog hem följde jag med päronen till m&m och fika o lite såå sen nu sitter jag här igen. Måste jobba sjukt mycket matte egentligen för har hälften av röda sidorna kvar men orkar inte så vi får se om jag gör dom. Men ska dra nu ångest för skolaaaaan imorgon, hejdååå :))!

Filippa: If loving you is wrong, I don't wanna be right

Spenderade kvällen med en massa folk. Vi körde först typ anden i glaset som inte funka och sen titta vi på film. Den var bra men det var skräck så var fett rädd. Före de plugga jag en massa *stolt*. Nu ska jag sova för jag är sjukt trött och ska döma imorgon så godnatt.

Lisa: Life's not about people who act true to your face. It's about people who remain true behind your back

har inte gjort någonting idag baba väckte mig vid 12 och sen försökte jag plugga lite vilket gick mindre bra. Hade inte fått ett sms eller samtal på hela dagen men när jag väl skulle göra nå vettigt skulle alla ringa o skriva helt plöstligt. Åt med mamma och pappa o sen drog jag ut och träffa några. Men nu ska jag och ebba skeda så ha de bra;* 

Filippa: I don't want you to save me, I want you to stand by my side as i save myself

Lisa kom hit vid nio ungefär och sen kom väl ebba vid halv tio. Efter det träffa vi en massa och gjorde inte så mycket faktiskt, haha. Nu ska jag titta på valentine's day och efter det ska jag sova. Egentligen är jag så jävla trött men jag orkar inte typ sova så ska titta på film istället. Hoppas ni har haft en bra fredag så hörs vi imorgon godnatt.

Lisa: Just like the alphabet bitch, I come before U

nationella idag igen.. De som är bra med de är väl att mamma står för allt onyttigt! Haha nejdå man äter typ ändå ingenting. Hade nationella till från 8.10 till 12(?) och sen var vi i alla fall friställda till 1 så vi slapp svenskan och fick gymma istället för gå på idrotten så nu slapp vi gymma efter idrotten huhu. Papi tyckte igår att jag skulle stå för maten idag så vi får väl se om jag är så duktigt o faktiskt lagar mat eller om jag tar med pappa sen o åker o köper hamburgare höhh. Men ni ska jag duschha så får vi se vad som händer ikväll :)) 

Filippa: imorgon är det fredag

Vi hade nationella idag vilket gick dåligt tror jag, kändes inte bra alls. Imorgon har vi ett till i svenska då vi ska skriva, får hoppas på de bästa. Efter skolan drog jag och träna, de gick bättre än jag trodde. Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är sjukt trött och behöver sova också. Så godnatt allihoppa!

Lisa: Taggar nationella prov imorgon

Jaråååå, sönder taggad förstår ni(!!).. Eller ja, jag bryr mig ärligt talat inte så mycket, livet går vidare ändå typ :pP Det dryga med de är väl att de tar 1000 timmar och jag HatAR när det är knäpptyst som på prov asså har typ fobier mot när de är knäpptyst o sen ska vi sitta där.. Jag måste också springa o kissa lite då o då så inte kommer jag klara mig 3,5 timme ;-) Men kan inte sova nu vet inte vad jag ska göra för alla andra sover :(( Så länge får ni väl en bild sen blir jag nog än i mängden o försöker sova,godnatt!:D
 
- klicka på bildeeen eller på den här texten så får ni seeeee :DD 

Filippa: studiedag med en massa plugg

Idag har vi studiedag och jag har en massa att göra. Det är skönt att vara hemma men det kommer kännas som jag sitter i skolan för jag har en massa skolgrejer som ska göras.
 
Först så måste jag skriva klart min kemi och engelska.
Sen måste jag också jobba i matteboken eftersom vi har prov på måndag och ingen lektion före de. 
Jag måste också läsa lite So för att vara ute i god tid och inte behöva sitta hela helgen. 
Om jag hinner så ska jag dra till mormor och morfar och också träna.
 
Så det är grejerna jag ska göra idag, det är väl bara att börja.

Lisa: When you fall for personality, everything else about them becomes beautiful

jag o ebba skulle ju köra fit for fight till beachen 13 så vi skulle köra dubbelpass idag vilket inte slutade riktigt som vi tänkt, hahahhaa. Men vi gymma i kanske 45 minuter sen körde vi core med hanna, lucila o hennes pappa efter de så de blev ju ändå som dubbelpass tillslut. Men har iallafall studiedag imorgon vilket känns underbart och sen tagga nationella torsdag och fredag. Btw så färgade jag håret igår också, ingen visste om de så de kom lite plötsligt för mina amigos idag :pP 
 
- tog bilden från instagräm

Fanny: El weekend

Helgen spenderades i stockholm med min underbara vän. Blev lite shopping och grejer och igår vare ju fotbollscup som gällde. 
Lite bilder på helgens inköp ;)

Lisa: Don't look back, you're not going that way

spenderat hela skoldagen i kb-hallen, kom dit 5 över 8 tror jaa och drog därifrån halv 4 haha. Va ändå riktigt skönt att slippa skolan och allt jobb o bara gå runt där o döma lite matcher osv. Kanske inte va den bästa och mest seriösaste domaren dom haft med vafan de är inte allsvenskan som killarna mot slutet verkade tro.. ;-) Gick ner på stan efter skolan med sandra och sen drog jag hem till ebba och spenderade kvällen där :)) 
-så länge får ni en mycket 'fin' bild av oss höhöh

Filippa: Fight until you win

Jag sitter och tittar på revenge nu vilket är sjukt bra. Tror jag snart ska sova för jag har skit ont i huvudet och är också as trött. Jag måste nog måla mina naglar innan jag går och lägger mig för dom ser ut som jag vet inte vad, men jag hatar verkligen att ta bort de gamla nagellacket det är typ de drygaste någonsin haha. Nu ska jag fortsätta titta på revenge. Hoppas ni har haft en bra måndag trotts att det är måndag och hejdå.

Filippa: I know I'm ugly, I have a mirror

Så idag har jag bokstavligt talat inte gjort ett skit. Hade tänkt att jag skulle plugga skit mycket men hände det, nej. Skrev bara lite på min uppsats, men jag får bara skriva den på onsdag då vi har studiedag istället. Skulle också ha tränat men de hände inte heller, ska antagligen göra det imorgon istället. Men nu ska jag äta kvällsmat så ni får ha en bra söndagskväll. 

Lisa: Too stubborn to forget, too proud to apologize

som ni såg så satt vi där, fyra tjockisar igår o dela på en bra massa onyttiga saker och hade de bra. Drog hem till ebba senare på kvällen och sen sov jag där. Vaknade halv 1 och sen drog vi till mig o va här ett litet tag innan hon sen skulle hem o bli firad av släkten eftersom hon fyllde i torsdags. Drar iväg till sandro om ett tag o spenderar kvällen där. Byeeeeeeeee 

Hanna:3:e februari

Vakna ganska tidigt idag och inte gjort så mycket;) var nyss ute och sprang en halvtimme och sedan tog jag en varm dusch. Nu ska jag sätta på en film och inte göra någonting resten av dagen :) bye bye!!!


Filippa: look for the girl with a broken smile,

Kvällen spenderades med tjejerna på bilden + några till sen. 
Iallafall jag och hanna gick ner och köpte allt gott på bilden sen drog vi hem till lisa med de där även ebba var. Var väl hemma hos lisa någon timme sen träffa vi lite folk och drog och titta på film. Vi tittade på skräck, fyfan, hatar de bara mer och mer. Kom iallafall hem för ett tag sen och nu ska jag väl snart gå och sova typ, kanske tittar nå avsnitt av revenge före som btw är skit bra. Sov gott amigos!

Hanna:2:a februari

Sitter just nu hemma hos Lisa med henne, Filippa och Ebba och käkar massa gott och tittar på melodifestivalen :) ha en trevlig lördag !!


Lisa: If you want peace, always be prepared for war

Vaknade för cirkus en timme sen, eller ställde klockan rättare sagt. Ska börja klä på mig nu och allting sen kommer ebbo förbi så drar vi till västerås(?) tror jag o kollar lite, huhu. Har egentligen inte så mycket mer att säga,    är själv hemma o vet inte vart resten riktigt är så ska väl ringa papi o se vart dom håller hus. Ska dra o klä på mig nu så hejdåå så länge :)
- klicka på bilden så har ni min tumblr 

Lisa: Don't ever give up on someone that you can't go a full day without thinking about

alla på skolan slutade halv 12 idag hyffsat skönt, drog o skulle gymma men orkade fan ingenting.. Har inte tränat på ett halvår ungefär o kör nu över en vecka i sträck varje dag, min kropp var mer borta än huvet var. Drog iallafall o klippte mig, drog hem och sen åkte jag o tjejerna ner på kirin o åt o snacka massa skit. Sen drog vi hem till hanna o var där ett tag o hade de bra :) Ligger hemma nu och ska sova, somsagt har inte orkat någonting o min kropp är helt slutkör haha.. :/ Ska sova nu så godnatt!!

Filippa: this friday night

Har haft en skit mysig kväll med en massa tjejer, ätit gott, skrattat och haft de allmänt bra. Vi åt på kirin, var as gott. Efter de drog vi hem till hanna ett litet tag och sen drog vi hem. Slutade föresten tidigt idag så då drog vi och träna, var riktigt trött så imorgon ska jag ha vilodag.
de här hade jag på mig.

Filippa: humor på hög nivå

Var bara tvungen :)

Fanny: Stockholm

Idag slutar vi halv tolv och då drar jag till Stockholm och sover kvar en natt med denna härliga brud ;)
Man måste ju bjuda på sig själv eller vad säger ni? ;)

RSS 2.0