Filippa: I WANT SUN !

Har varit med Hanna, Sofia och Lucila hela dagen typ. Har faktiskt haft jävligt kul, spela kort, spela spel, bakade och sen körde vi någon lek, haha. Ska väl snart tillbaka till Hanna så får vi väl se vad vi hittar på. Stör mig otroligt mycket på vädret också, för ibland måste man ha shorts och ibland måste man ha jeans, så man vet inte riktigt vad man ska ha på sig. Ibland är det regn och ibland är det sol. Har verkligen saknat sommaren den här sommaren, på sommaren ska det vara strålande sol och man ska kunna gå och bada hela tiden, kan ju säga att det verkligen inte har vart så den här sommaren. Hur har det varit för er ? Nu ska jag göra något annat än att bara skriva här, ha det så bra så skriver jag senare och så kanske någon annan än jag kan skriva, haha fattar om ni börjar tröttna på mina inlägg hela tiden.
Ni får en bild på mig när jag hade mitt mörkaste röda hår.

Filippa: godnatt

nu går jag och lägger mig efter en rolig dag som spenderades med Lucila. Imorgon träffar jag antagligen Hanna som nyss har kommit hem från Cypern, saknat den bruden asså ! Ställer klockan på elva imorgon för att jag ska börja få någon dyngsrytm, men sen är det inte säkert att jag kommer upp till de, vi får helt enkelt se. Godnatt nu iallafall och godmorgon till dom som är smarta och har gott och lagt sig redan och läser det här imorgon.
Mupp bild från förut, men jag bjuder på den!

Filippa: Amazin

Oj, kan ju inte säga att någon har bloggat bra idag. Har iallafall varit med Lucila idag, vi gick, ja ni såg rätt gick till donken ! Där köpte vi glass som var sååååå gott. Vi gjorde inget annat speciellt typ. Nu lånade jag jag min brors hörlurar som är typ helt paj, men ljudet fungerar så det är ju bra. Lyssnar just nu på den här låten ! 
Godnatt 

Filippa: Text och dagens outfit

Godmorgon eller kanske godförmiddag ! Det var tänkt att jag, Ebba och Lucila skulle åka och bada idag men sen blev det lite ändrade planer. Ebba har ont i halsen och vädret är inte lika fint som jag hade hoppats på. Istället ska jag träffa Lucila och vi får se vad vi hittar på. Nu hade jag tänkt att lägga upp en bild på det jag har på mig idag.
Tröja/JC, Shorts/hm, Klocka/fått från pappa i present(vet inte vart den är ifrån)

Filippa: Sleep head

Verkar som att det är bara jag som bloggar just nu, dom flesta är borta och Ebba vet ju inte ens hur man bloggar typ haha. Vädret verkar bli ganska bra imorgon och isåfall drar jag, Lucila och Ebba och badar på krillan. Hade tänkt att lägga mig tidigt ikväll så jag kommer upp i skaplig tid imorgon. Vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva, ska lägga mig nu och se på lite serier. Godnatt !

Vinnaren av veckansblogg är den här tjejen

tryck häääääääär för att se om det blev du !
grattis!
och ja jag vet att vinnaren skulle komma ut lite senare men det blev lite tidigare än väntat.

Filippa: Things that I want to have

Jeansen och väskan måste jag bara köpa, älskar verkligen väskan men den finns i både brun, svart och rosa undrar om jag ska köpa en svart eller brun. Ett par gröna jeans vill jag verkligen ha, men sen får vi se vilka jag köper och vart jag köper dom.
Vad tycker ni ska jag och dom andra göra fler sånna här inlägg ?

Fanny: Spanien imorgon

Ja, ikväll har jag som Filippa skrev varit med henne och innan det har jag varit med Kasper. Igår var vi på Gustavsvik och sen sov vi i vår båt och kom hem imorse. Imorgon bitti åker jag till Spanien. Ska vara där i två veckor och sen börjar skolan snart när jag kommer hem. Känns som hela sommarlovet har gått jättefort. Hoppas iaf på att bli riktigt brun i Spanien.


Glenn: sista dagen av tävlingen !

imorgon avslutas veckans blogg, kom ihåg att anmäla dig !
http://glennochkompani.blogg.se/2012/july/glenn-forsta-tavlingen.html#comment
där har du länken till tävlingen också.

Filippa: pratgladatjejer

Ingen har skrivit något inlägg idag förutom jag så jag tänkte att jag kunde skriva ett till nu då så ni slipper sitta och läsa samma inlägg hela tiden blir lite tråkigt. Nu på kvällen träffade jag fanny, kändes som vi inte hade träffats på flera månader. Vi träffades vid halv nio och gick runt och prata till halv elva då hon och jag var tvungna att gå hem. En ben and jerrys fick vi också i oss som var förjävligt gott. Imorgon ska jag träffa någon hade jag tänkt så det är bara att höra av er om ni vill träffas. Nu ska jag iallafall måla naglarna och titta på 90210 och så hade jag tänkt att lägga mig tidigt idag för jag har lite ont i huvudet. Jag behöver dessutom sova ut också, igår somnade jag inte förens fyra, eller det var då jag gick och la mig så jag kanske somnade halv fem och sen kom mamma in klockan tolv och sa att jag skulle gå upp. Nu ska jag sluta innan det här inlägget blir tre mil långt för då kommer ni ändå inte orka läsa. Godnatt!

Filippa: degat

Har typ legat hemma och degat hemma hela dagen. Det ända jag har typ gjort är att jag har suttit vid datorn. Sen klippte jag nyss mitt eget hår också, haha, men bara topparna så det syns inte så mycket. Senare ikväll ska jag träffa Fanny också. Jag har inte träffat henne på länge så det är dags. Snart ska jag äta och sen ska jag väl göra något. 
bild från någon dag sen !

Lucila: toppen dag!

Dagen har varit toppen! Vi grillade och åt runt 19.00 kanske? sen gick jag, Zoe och Moa ut och senare träffade vi Filippa. Gjorde lite allt möjligt och i slutet cykla vi hem till Moa och spelade lite spel. 
                         
                                                  
Nikon D3100 18-55mm
   
             

Lisa: uppdaterar dåligt de närmaste 9 dagarna!

som jag skrev så kommer jag förmodligen uppdatera dåligt eftersom jag inte direkt kommer sitta inna vid datorn hala dagen pluuusss att de är pappas dator och inte min så jag har inga bilder på den heller :/ Men vi har gåttrunt lite i Rom idag och jag har redan en bondbränna :/ Fast om två dagar så åker vi till kusten och solar å badar så den försvinner nog lika fortt hoppas jag på :) Har än så länge vart riktigt bra fast inte niclas är med så de ska nog gå fint utan han också, höhö. Får se när jag skriver sen :DD

Lucila: Dear god, thanks for this beautiful life and forgive me if i don't love it enough

hheejj! igår kom våra grannar över och åt middag och ikväll kommer några gäster och vi ska grilla, mums!! fullt hus hela veckan. Vi satte ju upp poolen här omdagen och idag badade jag *stolt* 
 
- Min fina familj när vi var i USA ( Nikon D3100 18-55mm )

Filippa: går upp för sent

Förut var jag en sån person som vakna typ 9 men den här sommaren har jag vakna typ 12 varje dag. Känns faktiskt inte alls bra, man sover bort hela dagen. Jag somnar för sent på kvällen också typ 3 varje natt. Nu ska jag iallafall gå upp och sen skriver jag senare.

Filippa: hår

Ja, jag har haft många hårfärger och blond är min riktiga, kanske inte riktigt sådär blont men. (Nu har jag färgen som jag har på tredje bilden) Vad tycker ni jag ska färga eller ska jag kanske ha kvar färgen jag har nu eller ska ja kanske till och med färga ombre ? Ska jag klippa kort igen som på första bilden ? 
Skriv helt enkelt vad ni tycker är finast så jag vet och sen får vi se vad jag gör med mitt hår.

Lisa: Never leave a person who touches your soule more than your body'

ebba kom somsagt hem idag så jag träffade henne ett litet tag innan hin drog iväg och träffade släkten eller något. Sen har jag mest bara packat och gjort iordning allting eftersom vi åker runt 4 inatt, är fortfarande så deprimerad att niclas inte ska med. Hoppas jag klarar mig endå! Men iaf ska upp om ett fåtal timmar så jag ska väl snart ta å lägga mig :( :)  
- från i vintras, 5 tjejerna i baksätet !;)
 

Ebba: tråk sverige

Jag har aldrig bloggat förut men nu ska jag iallfall försöka haha kom hem från Spanien idag, saknar det redan
 
 

Fanny: Packar

Har tillbringat dom senaste dagarna med Kasper som kommit hem ifrån Turkiet nu. Igår kväll var jag iväg med familjen och åt hemma hos familjen Gunnarsson och pratade Spanien. Vi åker till Spanien på söndag och sen kommer dom efter en vecka. Har packat idag och är snart klar. Kollade även vädret, 39 grader ser ju inte helt fel ut. Nu ska jag packa det sista och ikväll är det träning. 

Filippa: Mormor och morfar

Ska snart dra till mormor och morfar. Längesen jag såg dom så det är på tiden. Ska fara dit ett tag och sen kanske jag hittar på något eller nå, får se vad som händer helt enkelt. Men jag skriver senare när jag får tid för jag ska dra nu så. Ha en bra dag allihoppa.

Lisa: What Would You Do If I'm Leaving You Tomorrow'

haha lite komiskt i rubriken eftersom den är delvis sann :Pp Drar inatt med föräldrarna men niclas stannar tyvärr hemma så vi får väl se hur de går :( Kameran och mobilen följer såklart med så jag ska försöka lägga upp lite bilder då och då men vi får se hur mycket jag kommer hinna! Sitter jag vid datorn sä är ju inte bloggen min första prioritering ;k Men ska upp och äta frukost duscha och sen måste jag packa! :) 

Filippa: (Y)

Just nu ska jag försöka se en film men det verkar inte riktigt vilja fungera så jag får väl sätta på tvn eller något sånt. Är ganska hungrig också så ska gå ner och ta något att äta. Hjälpte Lucila sätta upp sin pool tog ett tag men jag får hoppas att jag fick lite färg på kroppen medans vi gjorde de så. Nu ska jag hämta någonting så vi hörs.

Lucila: Rykten & skitsnack kommer och går, och det får vi leva med i alla kommande år.

sämsta rubriken........ men hittade ingen annan. Känns som att jag inte har stannat en minut idag.. Imorse gick jag ut och sprang, hjälpte pappa att olja altanen, hjälpte till med maten, satte upp poolen (tog flera timmar) med Filippa (TACK FILIPPPA!!!) hjälpte mamma med en sak som var extreemt jobbigt...  Jaa allt detta har jag gjort idag.. heelt slut nu ska jag belöna mig med en film i min ensamhet och lite choklad har inge goodis.. 
 
 
 
   
  - min gooda fil och müsli som jag stoppade in lite äpple och melon i
 
 

Filippa: sol

Eftersom det äntligen är fint väder idag så tänkte jag gå ut och sola och lyssna på musik samtidigt. Efter det får vi se vad som händer. Hoppas det är sol där ni befinner också. Om det är sol så tycker jag att ni ska passa på och sola!  Ha en bra dag.
 
en bild från Rhodos!

Filippa: så heta


Lucila: teenagerposts


Lucila, Filippa och Lisa: helt vanlig dag..

 

Lisa: Just because i don't start the conversation, doesn't mean i'm not dying to speak with you

behöver skriva av mig...  Är så himla sur men samtidig såååå lättat att ingenting har hänt. Niclas min storebror som är 4 år äldre är 1 av dom få killarna jag verkligen har all respekt för och jag har alltid sett upp till han lite extra. (hoppas inte har läser dehär). Han verkligen lurade skiten ur mig inatt och lyckades få med sig pappa på de hela så när jag kommer hem spela han skitsur på niclas. Jag som självklart tar niclas i första hand försöker ljuga mig och han ur de hela men de slutar med att när jag hade hyperventlilerat dampar och verkligen varit livräädd berättar pappa att de va ett skämt och niclas ringde nyss så jag fick snacka med han. Vilka svin (!!!) var länge sen jag var såhär rädd !! Haha men ska dra nu hejjjddååå :)

Filippa: dagen

Oj vad dåligt inget blogginlägg alls. Får väl uppdatera här då. Har haft en as rolig dag med Lisa och Lucila. Vi bakade chokladbollar, spelade spel, hoppade studsmatta och bara prata en massa. Spelade in en massa filmer också som kanske kommer upp senare, eller klipp från dom för ena är typ 15 min och andra är 45 min så. Nu ska jag sätta mig och lyssna på musik och senare kanske jag ska vara med dom igen, men vi får se vad som händer helt enkelt.

Lisa: Miley Cyrus

inte för jag har lyssnat på henne på år och dar men hennes filmer hon är med i är ju riktigt grymma? Filippa kom hit och kollade på lol med mig och den var faktiskt bra! Hittade lite saker också när jag var med mamma tidigare idag men jag hade verkligen ingen ork att ta kort och lägga upp de nu så sorry for that ;) Men ska prata lite med pojken och sen går jag och lägger mig, puss 

Lucila: Familjen Wall på besök

heej! rubriken talar för sig själv. Jag har städat hela dagen och sen haft det allmänt mysigt med familjen Wall + Michelle (Adams flickvän, som tyvärr inte vill vara med på bild)  Vi hade det väldigt trevligt iaf! 
 
- bilder från kvällen, tack bästa ni! 

Fanny: Filmtips Lol

Är med Linnea och vi har nyss sett på en helt grym film. Måste vara en av de bästa jag någonsin sett. Den slår nästan Twilight (och då måste den vara grym!!). 

Filippa: en bild från motala


Lisa: Iväg med mamma

har vaknat och ätit lite frukost. Drar ner och duschar nu och sen drar jag och mamma iväg en liten snabbis och kollar på bikinis osv och hoppas att vi hittar något nytt att ta med oss senare i veckan! Ebba kommer ju också hem på torsdag morgon så jag ska lära henne hur man skriver ett blogginlägg så kommer säkert hon börja uppdaterna också! Men nu måste jag duscha så skriver jag senare någon gån :)

Fanny: Bilder från språkresan

Hej allihopa! Det är så här att i den här sommaren har jag varit iväg på språkresa i tre vekor i England som några redan vet. Så jag tänkte ladda upp lite bilder därifrån som jag har snott från en kompis haha. Men iaf om nån funderar på att åka på språkresa nästa sommar så ska jag bara meddela att det var något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv (som ni kan se på första bilden...). :)

Filippa: länkar

Eftersom frågestunden och veckans blogg har kommit så långt ner så länkar jag dom här. Kommer göra så här ibland så att ni bara kan trycka och komma till dom.
frågestunden : http://glennochkompani.blogg.se/2012/july/glenn.html
veckans blogg : http://glennochkompani.blogg.se/2012/july/glenn-forsta-tavlingen.html

Lisa: fixar å trixar :PP

håller på och fixar lite med överaskningen som glenn sa, vi gjorde de idag och vi får se om de kommer upp på bloggen inatt eller imorgon men ni överlever nog !! Som lucila skrev så åkte hela glenn till hanna och snackade lite med henne sen drog vi hem till lucila och hade en kväll med mycke skratt! Men ska iaf ringa pojken nu och sen sova. Eller ska jag verka så proffsig och skriva "F"? HAHA nej va fult men jag skriver imorgon godnatt! 
 

Lucila: teenagerposts


Filippa: glenndag

Nyss kommit hem från en dag och kväll med brudarna. Spela lite kort och så. Bakade också en kladdkaka som var för god. Nu ska jag titta nåt avsnitt på 90210 och sen gå och lägga mig. Jag och Lucila har nyss varit i motala och nu fick jag bilderna av lucila så som någon önskade så kommer det komma mera bilder. 
åh vad blogg.se förstör kvalitén menmen.

Lucila: I see what I want and I want what I see

Såg ni att Glenn har fixat veckans blogg? kul va? va med så kanske du vinner :D Glenn har spenderats hela dagen ute, spelat kort, hoppat studsmatta, spelat kubb osv. Nyss gick glenn härifrån, vi tjockade i oss en goood kladdkaka och hade det allmänt gott! 
Imorgon väntas grillning med gott folk !! lite mer mmmm i livet 
                  
               - En bild på familjen när vi var i USA

Lisa: The Only Way A Guy Should Hurt A Girl, Is From Hugging Her Too Tight'

sitter hemma hos mig nu och har precis ätit. Innan träffade jag alla glenn hemma hos filippa och hade de bra :) Får se vad som händer nu men de blir förmodligen en kladdkaka höhö, skrällll :PppPp Men ni får iaf kommentera och vara med i våran tävling "veckans blogg" !! Ska dra nu så skriver jag nog senare :) 
 
 
#true #shit 
 

Glenn: Första tävlingen

Det ända du behöver göra är att lägga in den här bilden på din blogg och sen kommenterar du här.
Tävlingen avslutas på söndag klockan 19.00 och vinnaren kommer ut 19.15. 
Lycka till !

Fanny: Till Filippas place

Sitter på mitt rum och har precis ätit. Drar snart iväg till Filippa och träffar alla. Var väl bara det jag skulle säga ha det gött allihopa ;)

Glenn: vad vill ni ?

Vi vill veta vad ni tycker vi ska blogga om, det skulle vara roligt om ni skrev i en kommentar. Kanske ni vill ha dagens outfit, mera tips eller hiss och diss kanske ? Kanske till och med vi kan börja ha tävlingar. Säg vad ni vill så ska vi försöka fixa de. Ha en bra dag.

Lisa: Jag Kommer Sluta Älska Dig När En Stum Människa Säger Till En Döv Människa Att En Blind Kvinna Hade Sett En Förlamad Man Gå På Is'

Har vaknat och ätit frukost. Ska klä på mig nu och sen drar jag och min fader till västerås och kollar på säng till mig. Får se om vi hittar någon bra men de lär vi göra! Får iaf se om jag träffar alla glenn idag eller hur de blir ;) Men de blev ett kort inlägg nu för jag måste klä på mig, resten ev tjejerna skriver väl snart puussss !

Filippa: måste bara tacka

3 dagar har gått sen vi starta den här bloggen och det är så kul att vi får läsare. Känns jätte roligt faktiskt! Jag och resten från glenn gänget hoppas verkligen att ni stannar kvar ! Kram.

Lisa: Seven Days Without Love Makes One Weak' - Drake

Som filippa skrev tidigare eller jag satt breve när hon skrev så gick vi ut, jag wilma lucila och filippa och bara snacka lite såhär på kvällen. Kom hem vid 11 och nu kollar jag på nån film och bara ligger i sängen å har de bra, hahh. Vill också bara säga att jag har problem med knät och de är därför jag har dendär "fina" tejpade gubben på knät satt ni inte tror de är någonting för skoj skull :PppP som filippa skrev också så kommer de förmodligen en överaskning imorgon!! Går och lägger mig nu, godnatt!

Filippa: Överraskning !

Just nu sitter jag och snackar med Glenn minus Ebba eftersom hon inte är hemma. TIttar också på 90210. Imorgon ska vi träffas allihoppa som snackar nu tror jag kanske inte Lisa. Då kommer det kanske komma upp en överraskning åt er så kom ihåg att titta in imorgon. Går snart och lägger mig så godnatt.

Fanny: On the sea

Kom precis hem efter två dagar på sjön. Lyssnade på Kent som hade konsert igår. Det var bra fast en vakt skicka iväg oss eftersom vi inte hade biljetter men jag tror nog vi hade bästa platsen fram tills dess (backstage). Idag var det bara sol och bad men det var inte helt fel. Kan ju hoppas på att bli lite brun eftersom att tre veckor i England inte gjorde mig speciellt brun med allt regn... Men jag har ju Spanien kvar. Aja, nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blire att träffa mina glennisar haha ;).

Lisa och Filippa: ut

Nu drar vi ut med Wilma och senare träffar vi Lucila också.

Lucila: Tro på vad du ser, inte på det du hör.

Godmorgon! eller kanske godförmiddag? anyway har hunnit tagit en promenad med mamma idag och när jag kom hem tränade jag lite mage och rygg. Jätteskönt! tror inte jag har gått ut och gått på nån månad, undra hur mycket jag har gått upp under sommaren?! heh det ska vi inte ta här.. Har precis duschat och nu sitter jag i den varma och sköna solen (man måste passa på) och försöker njuta av den lilla soltiden vi har. Snart drar jag ner på stan med m&p och gör lite ärenden och på eftermiddagen får vi väl se vad jag hittar på, inga planer än iaf. see u later!

Lisa: Sticker ut och springer

Yess, rubriken talar! Jag drar ut och springer också och hoppas på att knät blir lite bättre av de även fast jag har svårt att tro de :/ Men de är iaf de som står på schemat just nu så får vi se hur de går. Hoppas jag tar mig runt :PppP Men jag skriver nog senare så ni får ha de bra så länge ! - sätter lurarna i öronen och drar, stenseriös bild också! hejdåååå

Filippa: godmorgon

Vaknade nyss av att mamma kom in. Så nu ska jag väl snart fixa lite frukost och sen får vi se vad som händer idag. Ska titta på 90210 samtidigt som jag äter frukost. Ska väl gå och fixa det nu, skriver senare.

Lucila: my heart stops when you look at me

hejsan! det är jag som är Lucila och är ursprungligen från Argentina men flyttade till Sverige när jag var sex. Och vrf till Sverige och just Köping?! joo det är en lång historia.. vill ni veta det får ni väl fråga i frågestunden ;p. Just nu sitter jag bara och läser lite bloggar och imorgon ska jag vara med Glenn och hoppas alla kan. Kom hem idag från Trästa där mammas kompis bor, jätte fin stuga och de har vattnet precis nedanför, kan visa bilder imorgon kanske. Men nu ska jag börja dra mig mot sängen. xx

Filippa: some die young

Tänkte bara skriva ett litet inlägg. Hela kvällen har jag bara suttit och tittat på 90210 och det är väl det jag kommer fortsätta med hela kvällen också. Ska väl lägga ut gamla bilder på mina kära vänner. Första bilden : Lucila och jag, Andra bilden : Lisa och Hanna, Sista bilden : Lisa, Fanny och Hanna

Lisa: I Rather Die Young Than Live My Life Without You'

Skriver nu lite med ebba som är i spanien och kommer hem om knappt en vecka så hon kommer förmodligen inte blogga nå förns då. Vi skämms båda mycket över headern... inte för att den är ful utan för att de är fula bilder på oss och jättegamla så jag längtar tills vi tar en bild på alla oss så vi slipper dendär. Men jag ska inte klaga! Men jag lägger upp en bild på mig som inte är lika gammal, tog bara första bilden från min blogg så ni som läser den också får se den igen ;) 

Glenn

Eftersom vi är en helt ny blogg men allt för få läsare och endast tre(lisa,fanny&filippa) av oss som har en blogg sen tidigare så vet ni säkert ingenting om oss och vill veta mer. Så ni frågar och blir de tillräckligt många frågor svarar alla vi i ett videoinlägg och ni har lång tid på er så fråga på hur mycket som helst så lovar vi att vi ska svara på de mesta!  
- vi vill också visa hur fantastiskt duktiga dom här tjejerna är! Aa fast ne men de är värt att lyssna på dom och få ett gott skratt! Ha en bra fredag hälsar Glenn !

Filippa: sleepover

Som sakt så sov jag med Lisa, Hanna och Fanny igår. Hade en jätte nice kväll och skrattade hela tiden. Nu tittar jag på 90210 och ska snart fixa en smootie med hallon och sånt. Naglarna ska jag också fixa. Skriver senare.

Filippa: Lisa is wrong

Tjena allihoppa, som ni kanske märker nu så har vi skaffat en blogg tillsammans. Väldigt kul faktiskt. Klockan är halv fyra och vi sover hos mig, jag, fanny, lisa och hanna. Bara så ni vet så har lisa helt fel i förra inlägget. HAHA. Nej men vi ska sova nu så godnatt.

Lisa: ♥

hejj jag är lisa och jag är den snygga och smarta av oss 6! Som vi sa så är vi alla 97:or vilket betyder att jag är femton somrar! Allt angående namnet osv kommer vi svara på senare och de är lite sjukt vi vet ;) Men ville bara säga att jag är den bästa här så vill ni nå så vänd er till lisa eller glenn! haha men jag ska sova snart så pusspåer så länge :-) 

Första inlägget!

Hej välkommna till våran blogg "glennochkompani". Ingen kommer förstå namnet men skit samma vi överlever endå. Vi är 6 glada tjejer som bor i en liten skitstad och är alla födda 1997. Ni kommer få följa våra liv och tankar i våran väldigt roliga vardag. Hoppas ni gillar bloggen så skriver vi senare! 

RSS 2.0