Filippa: smile when you are young

Har varit på höstsparken hela dagen där jag har tittat på alla lag som spela, kabbelaget är vidare till final! Ikväll tittar jag på skräckfilm hemma hos Lisa med henne och sen vet jag inte om det blir någon mer. Det är ju halloween och då ska man ju vara lite skrämd så, haha. Imorgon ska jag spendera dagen med att först titta på höstsparken, hem och packa det sista till London, tillbaka till höstsparken och titta på finalerna och sen sova för att gå upp typ 2 på natten för att möta upp mitt fotbollslag vid kvart i 2. Jobbig men rolig dag.

Fanny: I´ve been crazy for you all this time

Idag har det blivit att kolla höstsparken och hänga med Kasper. Imorgon blir det också höstsparken och då är det åttorna och niorna som gäller. Har varit i sälen över helgen och det kom faktiskt ganska mycket snö när vi var där. Nu är det bara att tagga london som gäller. Endast 2 dagar och fyra timmar kvar tills vi drar nu :D.


Filippa: begin again

Har på musik och packar inför london, så taggad! Imorgon drar jag till höstsparken och tittar på när 9:orna och 8:orna spelar. Idag var jag också på höstsparken och efter det var jag och Hanna till 

Lisa: Where did I go wrong, I lost a friend Somewhere along in the bitterness

Vaknade vid 11 eller nå idag.. gick upp åt frukost o gjorde typ ingenting. Drog till kb med hanna o filippa och träffade några där och satt där ett tag o kollade på höstsparken ett tag sen drog vi några tjejer hem till hanna. Gick ner till chili nam nam och åt där med tjejernA och sen träffade vi några ute o massa blablablaaa. Ebbo sover iallafall här inaaaatt o kolla våra tumblers haha hejddåååå
 
min tumblr 
ebbas tumblr 

Filippa: little things

Bild från i fredags och jag vet att jag ser ut som en häst men det bjuder jag på!
Har typ legat i sängen till nu, jag har varit sjukt trött bara. Har också fått reda på att one direction kommer till sverige och jag inte kommer kunna beställa biljetter för vi är i london när dom släpps, FYFAN! Nu ska jag väl hitta på nå för jag har så tråkigt så. Ha en bra måndag, föresten har ni också lov?

filippa: test

Hade tänkt att testa hur det är att blogga från mobilen! Har varit hos mormor och morfar idag mysigt! Ikväll blir det nog filmkväll med tjejerna, lika kul som alltid. Det slutar typ alltid med att vi ändå inte tittar på filmen ;) Nu ska jag käka så hejdå!

Lisa: I Say "i don't know" to everything when i'm not in the mood to talk'

kollat på 4 avsnitt one tree hill nu.. börjar bli lite för mycket tittande på dedär programet. Var iallafall hemma hos Lucila med tjejerna o käka pizza o garva så jag fick äckligt ont i magen!! Sen kom adam o benjamin o nån kompis till dom o vi kollade på en film. Sen drog jag hem o nu ska har jag bara ätit frukost o duschat så ska jag snart dra ut men föräldrarna o sen får vi se vad som händer ska draa nu hejdååå 

Filippa: 6 dagar till london!

Har varit uppe ganska länge nu. Ska döma vid kvart över elva så, efter det har jag match mot arboga. Ska faktiskt bli riktigt kul. Efter det får vi se vad som händer, hoppas på något roligt. Nu ska jag bara ta det lite lugnt ett tag och sen ska jag dra till mamma och hämta mig visselpipa och sen vidare till KB. Ha en bra dag!

Ebba & Lisa


Ebba - still the same

Varit på en äcklig,vidrig,stinkande bondgård idag hemskt var det. ska iallfall till lisa och äta snart sen åker vi hem till mej och sover här kort inlägg jag vet hejdå 

Filippa: without blaming each other

 
Klar med alla läxor, fyfan vad skönt. Nu har vi bara en dag kvar i skolan och sen är det höstlov, egentligen är det inte ens en dag i skolan imorgon det är på en bondgård där alla nior kommer vara. Nu ska jag bara ta det lugnt och sen sova tidigt. Ha en bra kväll!

Filippa: im so happy!

Borde egentligen gå och lägga mig nu men jag måste duscha och plugga före det så det kommer nog bli en sen kväll. Har haft innebandyträning idag den sluta halv nio och sen dess har jag suttit här. Jag har tittat på det nya pretty little liars avsnittet som var så sjukt bra, tittar ni inte på det så börja titta på de nu! Nu måste jag iallafall skynda mig så jag kommer i säng någon gång. Godnatt!

Filippa: like diamonds in the sky

Trycker ni på bilden får ni höra min favoritlåt just nu.
Idag var det ganska lugnt i skolan. Efter skolan drog jag direkt hem och plugga, vilket inte gick så bra fokuserade mig på annat. Sen var det någon kväll på ullvi som gjorde mig väldigt fundersam på vad jag ska välja till gymnasiet. Kom hem typ halv nio och då pluggade jag och nu ska jag duscha och sen sova. Godnatt!

Fanny: Göteborg!

Kom hem igår efter två underbara dagar i göteborg med friends från england och reunion party. Riktigt kul! Lite shopping hann vi också med och när man kom hem helt död var det fotbollsavslutning och sen hem och sova. Laddar upp lite bilder senare i veckan tror jag men här har ni iaf två. Hare gött ;)

 

Ebba - black and white

 
 

Filippa: so is your name as pretty as your face

Nu ska jag gå och lägga mig, egentligen är jag inte trött alls men jag måste få sömn så. Idag hade jag först match vi spela skit bra men det blev en förlust. Efter det drog jag hem och duscha och sen drog jag direkt vidare till min fotbollsavslutning. 
 
Föresten någon som vet någon bra sida som det går att beställa samsung galaxy s2 skal på? isåfall skulle det vara snällt om ni skrev en kommentar här nedanför och tipsar.

Glenn

testar lägga in en frågelåda nuuu och eftersom vi fick en matta som header och ingen frågelåda förra gången så får vi väl hoppas på de bästa och isf får någon annan fixa de imorgon i skolan! 

Lisa: If you don't know the whole story, don't tell any of it

"i helgen ska jag plugga skitmycket så jag slipper sitta sista dagen nu igen" Jaaaa jo men de gick bra?! Drar på fotbollsavslutning typ halv 5 eller nå med bästa laget och m&m kommer snart hit o fikar sen kommer jag inte hem förns ikväll men annars så tagga 3 prov på en dag!! Men ska kila nu glöm inte o ställa massa frågor byeeee ;) 

Filippa: I really want you to really want me

Idag har jag gjort en massa saker! Köpt en ny mobil, samsung galaxy s2 så j*vla bra jag är så glad. Efter det var jag hemma ett tag och fixade en massa med mobilen och sen träffa jag Hanna för vi skulle gå på körkampen som är emellan olika skolor där vi bor. Sen drog jag hem och pilla ännu mera med mobilen, så nu har jag skaffat instagram ni kan ju följa mig mitt namn är filippafs. Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon, match i innebandy och sen fotbollsavslutning, måste också hinna plugga lite så godnatt.

LUCILA

 
                       
 
 
 
 
                                                 gifs.comgifs.comgifs.com gifs.com  gifs.com gifs.com    
 
 
- haha tyckte ba det var lite kul.. 

Frågestund

vi tänkte ha en frågestund såå fråga på, vi svarar när vi får tillräckligt med frågor och kanske i ett vidoeinlägg. Så fråga på! Puss / Glenn 

Filippa: the prettiest smiles hide the deepest secrets, the prettiest eyes have cried the most tears and the kindest hearts have felt the most pain

Hemma från skolan känns riktigt skönt. Nu är det helg äntligen, bara en vecka till höstlovet. Kvällen får vi se hur den spenderas. Nu ska jag sätta på lite musik och faktiskt plugga lite, även om det suger så vill jag kunna spendera lördagen och söndagen utan plugg så. Nu ska jag dra, hare bra!

Lucila: the boy who...


Ebba

heeejssaan idag haar jag inte gjort mycket alls, vi har nån tråkigt tema vecka i skolan om arbeten osv men vi fick iallfall fika när vi var på studiebesök på sparbanken sista lektion och de va det som gjorde hela min dag;k nej men sen cykla jag och moa hem sen på kvällen drog jag till lisa så kollade vi ung och bortskämd älska kilan hahaha bästa men nu ska jag sova ska upp tidigt imorn för att åka till västerås huhu puss kolla min tumblr också http://ebbaseger.tumblr.com/
 
 
 

Lisa: Don't Look Back, You're are not going that way

Sov lite för lite inatt och såg väl sådär ganska död ut i skolan.. Fanny asgarva bara hon såg mig imorse, hehe de är då man vet hur snygg man är!! Men har ju temavecka hela veckan såå samma idag och slutade 3 eller något sen nu är jag hemma och lär väl dra iväg o röra på mig, de var alldeles för länge sen o är för bekväm med att vara lat nu.. Men ska iaf byta om o allt, hejdåå 
- heeeejjjj jag vill va brun igen, jätteseriös tjej btw 

Lisa: Sometimes you just have to stop and follow you're heart and don't think about anything else

temadag idag i skolan helt okej idag faktiskt sen får vi väl se hur de är övriga veckan. Hade utvecklingssamtal sen idag halv 4 såå jag o mami var på de medans pappa är i turkiet o har de bra eller nå(har ärligt inte pratat med han sen han drog såå) antar att han har de bra! Men sen drog jag hem till ebba o var där ett bra tag sen kom nickepicke o hämta mig o häääär är jag.. Mobboffrert som glömde macen i skåpet men vad lyckas jag inte med såå.. tänkte va duktig o lägga upp en bild häääär men har ju inga bilder på denna dator såå ni får klara er utan, byyyeee

Filippa: I don't care, I love it

Hade bara tänkt att göra ett inlägg och sen ska jag sova. Idag hade vi en temadag, (kommer ha temadagar hela veckan) det var ganska kul bättre än att sitta i skolbänken iallafall. Efter det drog jag, Hanna och Lisa hem till mig och gjorde chokladbollar och sen drog dom hem ganska tidigt. Nu ikväll har jag haft träning och det gick ganska bra. Nu ska jag sova så godnatt.

Lisa: Fördelen med att vara på botten är att det inte kan bli sämre

var i västerås med mami idag och handla lite nödvändiga saker kollat på endast 2 avsnitt oth idag och faktiskt duschat o städat i mina rum också! Lät som jag aldrig duschade men orkar inte skriva om meningen haha. Måste verkligen börja ta tag i allt o sluta sitta vaken hela nätterna o allt dedär.. Så jag antar jag lär gå o lägga mig nu, hoppas ni haft de bra tagga skola imorgon....!
 
 
I could live without money
I could live without the fame
And if everyday was sunny
I could live without the rain
And if I ever went up to heaven
I would fall right back down
That life wouldn't be living
Because you're the one I couldn't live without
 

Filippa: why is it so hard to like myself

Det ända jag har gjort hela dagen är att jag har tittat på gossip girl avsnitt, roligt liv. Nu ska jag ta en dusch och efter det ska jag ta en titt på asiens natur. Klockan åtta börjar solsidan, hoppas på att det är riktigt kul. Hoppas ni har haft en bra söndag, för det har jag iallafall.

Fanny: Treat your girl right or sit back and watch someone else do it for you

Hejsan svejsan! Var hos kasper igår eftersom att det var hans födelsedag och sedan sov jag kvar där. Idag har jag varit ner till ishallen med pappa och lillebror. Han ska nämligen åka skridskor i pausen på a-lagsmatchen på onsdag och ville ner och träna lite. Har även slagit till med ett par nya inomhusskor efter som att mina andra var för stora haha ;)

Hanna:14:e oktober

Hej :) hann inte blogga nå igår. Först va jag och kolla på innebandy med Lisa, sen åkte jag och pappa och handla och sen lagade vi mat. Sen efter maten så var jag med Filippa och Lisa, vi gick typ runt halva Köping och bara snacka hela kvällen. När jag kom hem sen så gick jag och la mig för jag var så trött. Nu ska farmor snart komma och käka med oss får se vad jag gör sen. Hejdå :)
 
Här får ni en bild på hur mitt hår blev ;)

Filippa: min dag

Efter en riktigt lång dag men rolig så ska jag gå och lägga mig, bara skriva ett inlägg till er först. På morgonen hade jag innebandymatch seriepremiär mot sala. Blev en vinst med 6-2. Efter det drog jag hem ett tag och sen kom pappa på att vi skulle till erikslund så vi drog dit. Jag fick med mig en jacka hem och en liten hårspray som jag ska ta med till london (tre veckor kvar tagga). När jag kom hem var jag med hanna och lisa och gick en runda sen drog jag och hanna hem till mig och snacka. Nu ska jag iallafall sova godnatt.
bild för någon vecka sen.

Ebba- Cause you forgot yesterday. I gave you my love to borrow, But you just gave it away.

mår fortfarande skit vetinte vad jag ska ta vägen , ska inte skriva emo inlägg nu , idag var jag iallfall med familjen till västerås och shoppade lite saker skönt att tänka på annat men så fort man kommer hem ich inte gör ett skit så börjar man tänka igen hatar dethär hatar att må dåligt hatar att vara ledsen men snart kommer iallfall vendelas familj hit och ska äta här och förhoppningsvis kan hon få mej på bättre humör hejdå
http://www.youtube.com/watch?v=NRm-LoC155o

Hanna:13:e oktober

Hej :) har inte bloggat på huuur länge som helst förlåt för det. Men i alla fall så var jag ensam hemma igår kväll så då gick jag, Lisa och Filippa och handlade lite grejer sen gick vi hem till mig och laga fläskfilé och potatisgratäng och lyssna på musik. Sen kom Wilma och titta på när vi åt haha(hon hade redan käkat om ni inte fatta de), och efter ett tag kom Ebba och sen Lucila, vi satt mest och snacka och käka godis. Sen drog dom hem och jag tittade på film och gick och la mig runt ett, och idag vakna jag halv 11. Sen så tona min mamma mitt hår mörkare, vart ganska mörkt hehe men tror jag gillar det ändå ;) Och om ni kikar in på bloggen under dagen så kanske ni får se hur mitt hår vart :)
 
Här har ni lite bilder från igår som vi bjuder på :)
 

Fanny: Thailand

Har spenderat kvällen hemma hos familjen sjöberg och planerat Thailandsresa. Har aldrig varit i Thailand förut och en av anledningarna är min stora sprutfobi. Jag får panik så fort jag ska ta en spruta och börjar hyperventilera och grejer heheh ;p Och nu måste jag ta tre sprutor för att vaccinera mig. Men det är bara att genomlida och se fram emot det roliga :)

Ebba: Cause I care for you. Still love you . I swear. I always will.

kan bara säga att den här dagen kan dra åt helvetet, och Ja det här emot bakom datorn mår piss xoxo

Fanny: En gång i Phuket

Träffat kasper idag efter skolan. Sen ikväll vid klockan tio satte jag, mamma och pappa på en film. En gång i Phuket. Den var fan grym hahah! Nu ska jag ta och gå och lägga mig eftersom att det är skola imorgon också. 
Godnatt! :*
 

Filippa: bästa rubriken du någonsin har läst

Skolan var jobbig och vi hade matteprov, jag tror det gick ganska bra hoppas på det iallafall. Efter skolan var jag med ebba och lisa ett litet tag och sen drog jag hem ett tag. Senare drog jag vidare och titta på min innebandyträning, kunde inte vara med för jag har blivit förkyld. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, sovgott!

Fanny: In tha school

Sitter i skolan nu. Är bitter för 1D kommer till Sverige när jag åker till London... Så jävla typiskt jag som skulle åka till X Factor och se dom but that´s life. Hade dans igår. Riktigt kul. Nu är det so och senare idag köttar vi matte prov.. yeeey... Hare gött i alla fall people så hörs vi sen pussss :*

Lisa: People leave because it's easier to walk away than fight for what they really want

äääär djupt besviken på mina homies nu.. Okej nej, men vi måste blogga oftare jag vet! Kom precis hem från ebba har varit där o haft kul som vanligt haha, standard nu att åka dit o kolla film. Men iaf så slutade vi skolan kvart i 2 och imorgon taggar vi till matteprov. Skulle försöka plugga till de men hur pluggar man på matte liksom?! Antingen kan man skiten eller inte typ.. Men ska försöka(måste) ändra på rutinen att lägga mig alltför sent nu så godnatt! 
 
btw sååå kan ni gärna fråga fanny&filippa hur dom mår nu när vi ska till london samma dagar då 1D kommer till sverige? Haha besatta människor :** 

Lisa: At schooooool

sitter i skolan nuuuu har teknik snart.. eller ärligt så siter vi på lektionen vi gör bara ingenting. Drar föörmodligen ner på stan efter skolan annars kommer ingenting kul hända idag.. Har möte med klassen och alla föräldrar vilket bara kommer sluta med bråk som vanligt-.-' Var på bio i fredags fan roligaste filmen på länge (!!) sen va vi hos adam med massa folk på lördagkvällen och igår så va jag hos lilla fanny och sen kom ebbo hem till mig på kvällen ;) 
- snygga tjejer på lektionen 

Ebba

heej inte bloggat på ett tag nu har inte haft tid och ingen lust så, igår var jag iallfall med några tjejer åt käkade pizza sen åkte vi hem till adam där det var en massa folk, riktigt roligt hade vi det iallafall, och idag har jag inte gjort så mycket sov bort halva dagen sen åkte jag med mormor och morfar till mina kusiner och firade min morbror sen hem till lisa och kollade solsidan alltid lika bra och nu ligger jag i min säng och kollar på titanic världens bästa film men ska forsätta tjura nu pussss

Lucila: godmorgon

Hoppas ni sovit gott! det har tyvärr inte jag.. somna sent och vaknade tidigt!! ååååååhhhh. varför kan jag aldrig sova länge på helger längre.. tror jag börjar bli gammal.
 
Det är inte nå inplanerat  idag iallafall förutom träning :) Skulle egentligen plocka svamp med Frida och hennes fina familj, men just då börjar min träning så det krockar..  Det kanske inte är så kul och plocka svamp tycker ni, men det är det faktiskt. Tycker iaf jag! man är ute i naturen, den fria luften och allt! så himla skönt :)
 
i somras! osminkad och grejer :-)

Lucila:

När hela glenn var och tittade på Ted hade jag filmmys med Ida, clara och elin med trerätters! skitmysigt :)  
vi hade filmmarathon på "gråtar" filmer. 
Och idag har jag vart  på innebandymatch, ätit på donken och vart hemma hos Adam med några. och imorgon väntas träning.  Nice helg!
 
 
 
 
 
bilder från igår (bilder, lånade från Ida)
 
 
 

Fanny: Ted

Hejsan allihopa! Hittills har jag tillbringat helgen med kasper som även sov här. Igår var vi som sagt iväg på bio med några. Riktigt rolig film faktiskt. Nu ska jag snart ta med mig pappa ut på en löparrunda. Lär behövas efter alla bullar jag ätit. Har nu inte min mobil för er som undrar. Lånemobil under tiden och får tillbaka den andra när den är lagad. Ha en trevlig lördag!
 

Filippa: I don´t forgive people because i'm weak, i forgive them because i'm strong enough to know that people make mistakes

Godmorgon allihoppa! Igår var jag med lite folk och kollade på bio, vi kollade filmen Ted. Den var riktigt bra faktiskt. 
 
Nu ska jag gå upp och äta frukost och sen vid klockan 11.45 har jag samling till en innebandy match. Hoppas ni får en bra lördag.

Filippa: Bakar bullar

Just nu sitter jag, Hanna och Fanny väntar på att bullarna som vi nyss har bakat ska bli klara. Det är ju faktiskt kanelbulledagen. Efter det här ska jag väl hem och bara titta några avsnitt av Gossip Girl. Nu ska jag äta eller snart, så ni får ha det bra.

Lisa: if you don't treat her right. Don't be upset if someone els does

Skol-Dm idag för allihoppa idag förutom lilla lucila som hellre sitter i skolan o jobbar (eller inte lirar fotboll) men de gick väl sådär för både oss o mig så orkar inte snacka om de, slapp skolan och fick spela lite boll osen käka på stan med tjejerna så jag får väl inte klaga. Har feber o lite så nu så hoppas de går över snart!! Ska iaf sova nu godnatt!
 

Filippa: gossip girl

Jag ligger och tittar på Gossip Girl, efter det här avsnittet är slut ska jag sova. Kom hem från träningen halv nio och efter det plugga jag och Lisa lite spanska och sen gjorde jag lite mattetal eftersom vi har prov på onsdag nästa vecka. Nu ska jag titta på GG godnatt.

Fanny: Lite grejer från London

När jag kom hem ifrån dansen ikväll var mammsen och pappsen hemma efter att ha varit i London. Fick lite grejer nu sen är det bara att vänta till julafton och till att jag ska dit själv haha ;)


 

Filippa: myskväll

Idag har jag varit i skolan som vanligt med dagen gick iallafall fort så det var lugnt. Imorgon är det fotbolls DM i skolan så vi slipper hela dagen eftersom vi har fått några hemgrejer vi ska göra. Jag ska snart äta och efter det ska jag bara ta det lugnt hela kvällen, det behöver jag verkligen funderar på om jag ska åka till coop och köpa något gott och bara ligga och titta på OTH. Nu ska jag iallafall dra, ha det så bra!
 

Lisa: Dear good, if you can't make me thin. Please make my friends fat'

sitter hemma hod hanna nu, hade 2,5 timmes håltimme och lunch sååå de kändes rättså värdelöst att sitta där. Så vi drog hem hit och gjorde lite pannkakor och satte oss här.. Men nu börjar vi typ om ett tag så har vi spanska och sen elevens val vilket är sjuuuukt tråkigt för vi fick 3:e valet haha.. :( Sen ska jag nog till slottis för mitt knä börjar spåra för mycket nu så jag blir lite rädd :/ haah men ska dra nu hejdåå !;) 

Filippa: be good october

Redan oktober usch och fy. Jag vill bara att det ska bli sommar igen! Jag känner mig alltid så trött på hösten för då är det så mörkt och trist ute.
 
Kom hem från träningen för cirka en timme sen och nu ska jag typ lägga mig för jag är så jävla trött, var uppe för sent igår och då fick jag lida för det idag. Sovgott.
 

Lucila: a life without computer

Kom hem för en stund sedan från stan, åt ute med Elin och Ida och innan gick jag på en pw runt korundan med Hanna och Lisa. Underbart! inte setat vid datorn på hela dagen förutom i skolan och nu! tänk att inte ha nån dator fettskönt men skulle ändå inte klara det! 
 

Fanny: Chillar ;)

Slutade skolan halv tre idag och sen har jag varit med Fanny 2 ;) Vi taggade london och kollade in vad vi ska gå på för affärer, good luck till oss om vi ska hinna allt :s Har duschat i en timme och nu sitter jag i sängen och chillar med musik och te. Uppehåll med fotbollen en månad nu så har lite ångest men imorgon är det i alla fall dans och sen får man väl ta sig ut och löpa lite också.
 

Ebba

Vaknade idag och mådde inte så bra så stannade hemma från skolan, inte gjort så mycket bara kollat på tv,ätit och pluggat till so provet som vi har imorn följ mig på tumblr ''ebbaseger.tumblr.com'' lyssna på det här bäst han är
 

Glenn

Liten lack som kommer här nu läs inte om ni inte vill.. Men många komenterar "skulle du kunna följa mig på bloglovin", "fin blogg du har" osv.. VI är inget DU(!!) bloggen är om 6 tjejer och deras liv, vad de tycker och tänker.. Om ni vill att vi ska följa er på bloglovin så kan ni väl iaf lägga märke till att vi är 6 stycken inte 1!?
Tack på förhand, haha :)) 
// Glenn 

RSS 2.0